Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Goed nieuws voor ‘Virgin River’-fans: ook seizoen 4 is in de maak

Goed nieuws voor ‘Virgin River’-fans: ook seizoen 4 is in de maak

Goed nieuws voor ‘Virgin River’-fans: ook seizoen 4 is in de maak

Terwijl het derde seizoen van hitserie Virgin River nog niet eens op Netflix staat, is er alweer goed nieuws voor fans. Want ook het vierde seizoen van de romantische televisieserie is bijna in de maak, meldt ProductionWeekly.

Releasedatum Virgin River seizoen drie

De kans is groot dat je de releasedatum van het derde seizoen van Virgin River moet koeienletters in je agenda hebt staan. Het duurt nu niet lang meer: vanaf 9 juli 2021 staat het nieuwe seizoen op Netflix. Fans konden niet gelukkiger gemaakt worden, want voor een releasedatum bekendmaking is juli snél.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @virginriverseries

Opnames vierde seizoen

Maar dat er nog meer goed nieuws zou komen in een zeer kort tijdsbestek, dát hadden we niet verwacht. En toch is daar het hoopgevende bericht dat de opnames van het vierde seizoen bijna van start gaan. Deze zomer staan de opnames gepland, die tot grofweg november dit jaar duren. De filmopnames worden gedaan in Vancouver, Canada.

Lees ook:
‘Virgin River’-cast verrassen fans met leuk nieuws: releasedatum seizoen 3 is bekend

Verhaallijn

Wat er gaat gebeuren in het vierde seizoen van Virgin River is nog niet duidelijk. Maar er wordt al wel een klein tipje van de sluier gegeven over de verhaallijn van Lizzy en Rickie door showrunner Sue Tenney. “Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen. We gaan er een beetje op in in seizoen twee, maar we zullen het zeker in volgende seizoenen verder verkennen”, aldus Sue tegen TVLine. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix