Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Vriend Victoria Koblenko zet vliegensvlug babykamer in elkaar

Video: Vriend Victoria Koblenko zet vliegensvlug babykamer in elkaar

Video: Vriend Victoria Koblenko zet vliegensvlug babykamer in elkaar

Victoria Koblenko en haar vriend Evgeniy Levchenko verwachten aankomende september hun eerste kindje, en ze zijn dan ook druk bezig met het treffen van alle voorbereidingen voor de komst van de baby. De kinderkamer is daar een onderdeel van, en dit is een tijdrovend klusje. Maar gelukkig kan Evgeniy héél snel klussen!

Eindresultaat
Twee weken geleden plaatste Evgeniy nog een foto op Instagram waarop te zien is dat alle meubels voor de babykamer binnen zijn. De oud-voetballer zat met zijn handen in het haar, en schreef bij de foto: “Waar ben ik aan begonnen, Victoria?” Het eindresultaat mag er wezen en ook zijn volgers spreken vol lof over zijn werk. “Dat had een [officiële] monteur niet beter gedaan. Chapeau!”

Gelukkig
De 35-jarige Victoria en haar vriend zijn in het verleden vaak uit elkaar gegaan, maar zijn nu alweer een jaar gelukkig in de liefde samen. En die liefde wordt bekroond met een kindje. Nog eventjes wachten, en dan kunnen ze het kindje in hun armen sluiten.

Onlangs deed het stel ook een romantische fotoshoot in Marokko voor Jan Magazine, en daarvan deelde Victoria een aantal mooie foto’s en video’s op haar Instagram.

View this post on Instagram

Check @janmagazinenl ✌?️

A post shared by Evgeniy Levchenko (@elevchenko) on

Bron: Grazia

Lees ook: