Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > VIDEO: Reese Witherspoon en Nicole Kidman spelen samen in deze nieuwe Netflix-serie

VIDEO: Reese Witherspoon en Nicole Kidman spelen samen in deze nieuwe Netflix-serie

VIDEO: Reese Witherspoon en Nicole Kidman spelen samen in deze nieuwe Netflix-serie

Het nieuwe seizoen van Gilmore Girls komt eraan, maar er is nog iets om op je op te verheugen. Netflix komt met Big Little Liars, een nieuwe serie met onder andere Reese Witherspoon en Nicole Kidman.

Deze serie, naar het boek van schrijfster Liane Moriarty dat in 2014 uitkwam, vertelt het verhaal van drie moeders. Op het eerste gezicht lijken het vrouwen die de touwtjes strak in handen hebben en een gelukkig, tevreden en ambitieus leven leiden. Totdat er een moord wordt gepleegd in het normaal zo rustige Australische kustplaatsje waar de vrouwen wonen. Vervolgens beginnen hun rotsvaste leventjes langzaam te wankelen.

De drie hoofdrollen worden gespeeld door Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley (die je vast nog kent van The Fault in Our Stars) en de serie werd geregisseerd door Canadese filmmaker Jean-Marc Vallée, die onder andere de regie van Dallas Buyers Club op zich nam.

We moeten nog wel even wachten op deze spannende serie. De eerste aflevering zal pas begin 2017 op Netflix te zien zijn.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

 

Bekijk ook: