Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Ferry Doedens compleet afgemat tijdens training voor Dance Dance Dance!

Video: Ferry Doedens compleet afgemat tijdens training voor Dance Dance Dance!

Video: Ferry Doedens compleet afgemat tijdens training voor Dance Dance Dance!

Dat Ferry Doedens een doorzetter is, bewees hij al eens met zijn deelname aan het survivalprogramma Expeditie Robinson. Nu doet de voormalig GTST-ster mee aan het RTL4-programma Dance Dance Dance, en daarvoor werkt hij zich flink in het zweet!

In shape
Aankomende zaterdag staat de derde aflevering van Dance Dance Dance op de planning en het belooft weer een bijzondere uitzending worden. Wij hebben alvast een klein voorproefje voor je, waarin je kunt zien dat de 26-jarige Ferry werkelijk álles uit de kast haalt om helemaal in shape te raken voor de beste dansprestaties.

Dansen tot je erbij neervalt
In het programma dansen Bekende Nederlanders met een nummer gekozen door Timor Steffens allerlei bekende videoclips na. Het RTL-programma wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Naast Ferry Doedens doen onder andere ook GTST-actrice Robin Martens, zwemster Inge de Bruijn en musicalster Romy Monteiro mee.

Bekijk hieronder de zware training van Ferry Doedens. De derde aflevering van Dance Dance Dance is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Kijken!

Deze video’s al gezien?