Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Channing Tatum en Jena vieren 10 jaar Step Up

Video: Channing Tatum en Jena vieren 10 jaar Step Up

Video: Channing Tatum en Jena vieren 10 jaar Step Up

Ah, Channing Tatum.. Na Magic Mike en Magic Mike XXL waren we bijna vergeten dat hij ook onze jonge meisjesharten sneller liet kloppen bij Step Up – dé ultieme dansfilm, uiteraard na Dirty Dancing (“nobody puts baby in the corner!”)

De film vertelt het verhaal van Tyler Gage (Channing Tatum), die opgroeit in een Amerikaanse achterbuurt. Op een avond breekt Tyler met een paar vrienden in op de Maryland School of the Arts (MSA) en worden de jongens betrapt. Tyler’s taakstraf: 200 uur congierge zijn op MSA, om de gemaakte schade op te ruimen en te vergoeden. Tijdens zijn werkzaamheden ontmoet hij aanstormend danstalent Nora Clark (Jenna Dewan), die hij later helpt bij haar afstudeerproject.

Niet laten

Hoe het verder gaat, kan je vast wel dromen – en zo niet: ga onmiddellijk kijken! Het is des te leuker als je weet dat de twee ook in het echte leven verliefd werden en inmiddels al 7 jaar getrouwd zijn. De twee hebben een dochtertje.

Jenna deelde onderstaande video op Twitter, waarop te zien is hoe zij net als in de film op Channing afrent en hij haar omhoog tilt en in de lucht omdraait. “We konden het niet laten”, schreef ze bij de video.

Eerder deelde ze al een foto op Instagram van haar en Channing op de set destijds. “Ik kan niet geloven dat het al tien jaar geleden is sinds de film werd uitgebracht”, schreef ze bij de foto.

 

Bekijk ook: