Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Britney Spears zingt haar grootste hits in Carpool Karaoke

Video: Britney Spears zingt haar grootste hits in Carpool Karaoke

Video: Britney Spears zingt haar grootste hits in Carpool Karaoke

Yay, de nieuwe Carpool Karaoke met Britney Spears is er eindelijk! De popster zingt samen met presentator James Corden enkele van haar grootste hits zoals ‘Oops I did it again’ en ‘Womanizer’. In tegenstelling tot eerdere Carpool Karaoke-gasten is de video van Britney wel een stuk korter en vergeet de popdiva soms mee te zingen.

Het filmpje begint met een vraag van Corden over de betekenis achter een van haar grootste hits ‘Oop, I did it again’. Britney Spears, gehuld in een zwarte kanten top en grote zonnebril, geeft eerlijk toe dat ze de betekenis zelf ook niet weet en dat het voor haar gewoon een liedje is. De Britse tv-host vertelt dat hij het bekende zinnetje gebruikt als hij weer maar eens een donut bestelt. Hierna zingen beide in volle borst mee met de hit, al is het vooral Corden die zich volledig laat gaat.

De conversatie wordt ineens een pak serieuzer als het gaat over de kinderen van beide sterren. Britney praat over haar zoontjes Sean en Jayden, die ondertussen 9 en 10 jaar zijn, en geeft toe dat ze nog graag enkele kinderen zou willen. Drie kinderen om precies te zijn maar ze blijkt de juiste man nog niet gevonden heeft. Om haar uitspraak kracht bij te zetten zingt ze de bekende woorden uit het liedje van Ace of Base, namelijk ‘all that she wants is another baby’.

‘Womanizer’, ‘Make me’ en ‘Toxic’ passeren ook nog de revue, maar de grand finale is voorbehouden voor de monsterhit ‘Hit me baby one more time’. Zowel Corden als Spears verkleden zich in het iconische schooluniform met twee vlechtjes in de haren. En hoewel de popdiva haar best doet om zoveel mogelijk liedjes mee te zingen, en vaak gewoon playbackt, is het vooral James Corden die de show steelt. Volgende keer beter, Britney!

Lees ook: