Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zus van Max Verstappen (21) wil voorbeeld zijn voor jonge moeders

Zus van Max Verstappen (21) wil voorbeeld zijn voor jonge moeders

Zus van Max Verstappen (21) wil voorbeeld zijn voor jonge moeders

Victoria Verstappen, jonge moeder én zusje van Formule 1-racer Max Verstappen. Haar tweede kindje is al onderweg en dat terwijl ze nog maar 21 jaar is. Victoria vertelt in ‘Vrouw’ dat ze graag een voorbeeld wil zijn voor alle jonge (aanstaande moeders). 

Victoria Verstappen

Victoria Verstappen is 21 jaar en heeft een zoontje van iets ouder dan negen maanden. Zoon numero twee is ook alweer onderweg en dat is iets waar het zusje van Max Verstappen zelf voor heeft gekozen. Het was namelijk altijd al een wens van haar om op jonge leeftijd haar eigen gezinnetje te hebben.  Zo vertelt ze in Vrouw: “Het moet natuurlijk wel zo uitkomen en goed zitten met je partner, maar dat is gelukkig het geval. De tweede, ook een jongetje, komt er alweer aan.”

Trouwen

Kinderen? Ja, graag. Trouwen? Dat hoeft nog niet per se voor Victoria. “Doen Tom en ik als de kinderen groter zijn, want ik wil ze erbij hebben. Het hoeft voor ons niet groots aangepakt te worden, maar ik wil wel twee jurken en het liefst een bruiloft in het buitenland. Want als het goed is, trouw je maar één keer.”

Voorbeeld voor jonge moeders

Vaak ligt er nog een taboe op het bewust hebben van kinderen op een jonge leeftijd. Waar het vroeger heel normaal was, lijkt het nu maatschappelijk gezien nog niet altijd geaccepteerd te zijn. Victoria wil daar graag verandering in brengen. “Ik moest dus wel even uit mijn comfortzone bij deze modereportage. Maar ik wil wél graag een boegbeeld zijn voor jonge moeders en laten weten hoe leuk het is om jong kinderen te hebben.”

Lees ook
Dít is de knappe vriendin van Max Verstappen (en met déze collega van Max kreeg ze eerder een kind)

Boek schrijven

Ook zou Verstappen in de toekomst graag een boek willen schrijven, óók gefocust op jonge moeders. Victoria heeft de kappersopleiding heeft gevolgd en hield zich voorheen bezig met de sociale media van haar racende broer. Nu wil graag uitleggen hoe je er als jonge ouders ook een sociaal leven op kunt nahouden. Dat vertelt ze in een video-interview met De Telegraaf.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vrouw, Nu.nl | Beeld: Still, Instagram