Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Verstappen vertelt over haar band met broer Max: ‘We zijn niet echt samen opgegroeid’

Victoria Verstappen vertelt over haar band met broer Max: ‘We zijn niet echt samen opgegroeid’

Victoria Verstappen vertelt over haar band met broer Max: ‘We zijn niet echt samen opgegroeid’

Victoria Verstappen (22), het zusje van Max Verstappen (24), vertelt in een interview over de band met haar oudere broer. De twee zijn niet samen opgegroeid zoals andere kinderen, maar hebben toch een hechte band, vertelt Victoria in het blad Vriendin.

Scheiding

Dat de twee niet samen opgroeiden heeft te maken met de scheiding van hun ouders en Max’ carrière. Het vele reizen van Max zorgde ervoor dat broer en zus elkaar niet elke dag zagen. Toch vertelt Victoria dat ze ook vaak mee ging. “Ik vond het leuker om te reizen en met Max samen te zijn dan met vriendinnen uit te gaan.”

“Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid,” vertelt Victoria. “Ook gingen we veel met oudere mensen om. Dan gedraag je je al snel minder kinderachtig. De meeste pubers gaan op stap, dat deden wij niet.”

Gelijkenissen

Victoria vertelt dat zij en Max veel op elkaar lijken. “We zijn niet snel gestrest, heel relaxed en erg makkelijk.” Toch verschillen ze ook veel van elkaar. Dat komt, volgens Victoria, omdat Max meer een kopie van zijn moeder is en Victoria meer van haar vader. “Max is een heel lief persoon. Ik ben ook best lief, maar hij kan veel meer verdragen dan ik. Dat heeft hij van mijn moeder. Ik lijkt meer op mijn vader, ben iets pittiger.”

Max is als coureur dan wel weer fel, dat zien we aan zijn acties op de baan. Maar zodra hij uit zijn auto stapt, zal je hem echt niet snel boos zien. “Het duurt echt lang voordat hij op iemand boos wordt. Ik ben zelf sneller klaar met mensen,” aldus Victoria.

Lees ook
Dit wist je nog niet over Formule 1-coureur én wereldkampioen Max Verstappen

Regelmatig contact

Inmiddels is Victoria moeder van twee jonge kinderen. Dat zorgt ervoor dat ze niet altijd meer mee kan naar Max’ races. Toch hebben de twee nog veel contact en bellen ze elkaar regelmatig. Zo ook na de race in Abu Dhabi toen Max de wereldtitel won. “Na de race belden we elkaar meteen. Ik kreeg tranen in mijn ogen, het was zo mooi. Maar lang konden we niet praten. Ik zei ook dat hij maar lekker moest gaan feesten. Eindelijk kon hij genieten van zijn eerste wereldtitel.”

Niet lang geleden beviel Victoria van haar tweede kindje. Op Instagram postte de jonge moeder een foto samen met haar broer en het nieuwe familielid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Getty Images