Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko is compleet veranderd door moederschap!

Victoria Koblenko is compleet veranderd door moederschap!

Victoria Koblenko is compleet veranderd door moederschap!

Victoria Koblenko werd begin augustus moeder van haar eerste zoontje Kiy. Door het moederschap is de actrice erg veranderd, zo vertelt ze in een openhartig interview aan het Algemeen Dagblad. ‘Het moederschap relativeert!’ 

De natuur bepaalt
In het interview vertelt ze plots veel meer geduld te hebben.”Dat doet de natuur bewust”, zegt Victoria. “Bij een snel geprikkelde moeder past geen baby. Ik heb nog geen moment gedacht: o jee, huil je nu alwéér? Of: jeetje, weer een volle pamper. En je kunt nog zoveel voornemens hebben over het moederschap, je hebt geen moer te vertellen. De natuur bepaalt.”

Vrouwenmagneet
Door het moederschap is ook haar relatie met Evgeniy totaal veranderd, in de positieve zin van het woord. “Ik ben nóg verliefder op hem. Ik snap heel goed waarom vaders met kleine baby’s een vrouwenmagneet zijn. Ik was benieuwd hoe Lev het zou doen. Of hij angstig zou zijn om hem op te pakken en zo. Wat blijkt? Superhandig, heel chill.”

Genieten
Of ze nog meer kinderen zou willen in de toekomst, kan Victoria nog niet zeggen. “Wij realiseren ons dat dat echt niet zomaar gaat. Eerst genieten van Kiy. Dat doen mijn ouders ook. Ze droomden hier al jaren van.”

Op Instagram deelde de actrice een aantal foto’s van haar zoontje.

View this post on Instagram

Love of my life!

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

View this post on Instagram

It doesn't get any better than this ❤️

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

Bron: Telegraaf, AD

Lees ook: