Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko doet halfnaakte zonnegroet voor de camera en fans gaan los

Victoria Koblenko doet halfnaakte zonnegroet voor de camera en fans gaan los

Victoria Koblenko doet halfnaakte zonnegroet voor de camera en fans gaan los

Rise and shine! Voor ‘sporten’ kun je Victoria Koblenko (40) niet wakker maken, maar yoga en pilates daarentegen wel. De actrice deelt een foto op Instagram en toont haar volle boezem in de zon.

Onder het pikante kiekje zet de actrice: ‘In de vragen ronde in stories vragen jullie altijd om sport routine. Die heb ik niet, want sporten heeft nooit echt kunnen beklijven. Ik reken pilates en yoga even niet mee, maar waar ik de laatste tijd bij ben gaan zweren is stretchen!’

Volgens Koblenko maakt het een groot verschil in haar houding. Een paar weken heeft ze niet naar een les kunnen gaan en daarvan merkt zij gelijk de gevolgen.

Voor de blondine is het reken van pezen en het hebben van soepelheid vergelijkbaar aan de vleugels die je krijgt na een overwinning. Ook moedigt ze haar volgers aan het zelf te doen met een lesje via Youtube.

Commentaar

Victoria krijgt echter veel commentaar onder de post over de schaars geklede foto. Zo reageert een volger met: ‘Zie je nooit meer acteren tja je moet wat😂😂’. Maar gelukkig zijn er ook genoeg volgers die haar overladen met complimentjes. ‘Prachtige foto ❤️ artistiek en toch warm en happy’, reageert een volger onder de post. Weer een ander zegt: ‘Wat goed zeg… 👏… lukt de spagaat ook al…. 🙏💪❤..??’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria Koblenko (@vkoblenko)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress