Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko dankbaar voor rol in ziekenhuisserie CMS

Victoria Koblenko dankbaar voor rol in ziekenhuisserie CMS

Victoria Koblenko dankbaar voor rol in ziekenhuisserie CMS

Actrice Victoria Koblenko ziet haar rol in de ziekenhuisserie Centraal Medisch Centrum (CMC) als een ‘geschenk uit de hemel’. Ze is de vrouwelijke producers dankbaar dat ze haar hebben gekozen. En volgens haar komt dat omdat ze tijdens de opnames zwanger was, net als haar personage. Dit vertelt de jonge moeder in VIVA.

Geschenk uit de hemel
De rol die Victoria speelt is die van de eveneens zwangere cardioloog, dr. Lis van der Laan genaamd. De actrice noemt deze rol dan ook een ‘geschenk uit de hemel’. ‘Stel dat ik het maximale aantal dagen zwangerschapsverlof had opgenomen, dan had ik de rol niet kunnen doen. Ik heb gemerkt dat je als actrice minder aantrekkelijk bent als je zwanger bent, maar dat zou betekenen dat je dan bijna negen maanden uit de roulatie zou zijn,’ aldus Victoria.

Financieel risico
De actrice vervolgt: ‘Tenzij de productie wordt gemaakt door vrouwen die weten hoe het is om zwanger te zijn, zoals bij CMC. Ik weet zeker dat ik de rol niet had gekregen als er een mannelijke producent op de serie had gezeten. Als je zzp’er bent, is zwanger worden dus een financieel risico dat je neemt!’

De 35-jarige actrice beviel eind augustus van haar zoontje Kiy. Het is het eerste kindje voor de actrice en haar vriend Lev.

https://www.instagram.com/p/BL65sFpAFLj/?taken-by=vkoblenko

Bron: Telegraaf, Instagram

Lees ook: