Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Binnenkort verzoening tussen Rachel en Roxeanne? ‘Je weet het nooit’

Binnenkort verzoening tussen Rachel en Roxeanne? ‘Je weet het nooit’

Binnenkort verzoening tussen Rachel en Roxeanne? ‘Je weet het nooit’

Gisteren opende Rachel Hazes haar eigen theebar. Een bijzonder moment voor Rachel, dat dus ook met belangrijke mensen gevierd moet worden. Zoon André bracht zijn nieuwe liefje en de gehele schoonfamilie mee naar de opening en ook neef Djarno was van de partij. De grote afwezige was opnieuw dochter Roxeanne. Is er ooit kans dat er een verzoening komt tussen Rachel en Roxeanne?

Verzoening tussen Rachel en Roxeanne

Shownieuws besluit het haar gewoon te vragen, maar daaruit blijkt dat er nog steeds geen contact is tussen de twee. “Het zal goed gaan met haar en dat hoop ik ook… ja!”, reageert Hazes. Toch staat de deur nog wel altijd op een kiertje. Want een verzoening? Die kan er heus nog wel komen. “Ooit, je weet het nooit.”

Felle uithaal

Een paar weken geleden haalde moeder Rochel naar keihard uit naar haar dochter Roxeanne via het Instagram account. Het drama begon wanneer Roxeanne onder een foto van Monique reageert, waarop haar jarige hond te zien is. De twee hebben na de breuk van Monique en André nog steeds goed contact en zijn laatst zelfs op een ‘zussen’-uitje geweest. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schrijft Roxeanne dan ook in de reacties. Rachel vindt het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Lees meer
Sarah van Soelen doet ‘een Bridget’: ze houdt nú al van haar schoonmoeder Rachel (én da’s wederzijds)

Mam, wat is dit?

Dat zelfs André hier tussen moest komen, zegt genoeg. “Ik belde haar op met de vraag: ‘Wat is dit dan?’”, laat André weten in de Shownieuws podcast. “Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje”, legt hij nogmaals uit. “En dat is anders dan mijn moeder en ik ooit hebben gehad. En ik heb haar ook vier jaar niet gesprokem. Wat zijn moeders antwoord was? “Ik kreeg echt maar één antwoord: ‘Nou luister Dre, dan kunnen mensen zich alvast voorbereiden op mijn boek.’” Dat dit boek dus best nog eens voor meer problemen tussen moeder en dochter kan zorgen, valt volgens André wel mee. “Ze hebben een ding. Ik vind dat heel erg. En ik denk dat ze het allebei ook heel erg vinden en vooral mijn moeder. Mijn moeder is voor de mensen heel hard en knettergek, maar ik weet zeker dat als je dit meemaakt met je kind. Dit is echt ontzettend zuur.”

Niet goed samen

Het gaat al een langere tijd niet goed tussen moeder en dochter Hazes. Onlangs kwamen beelden vrij van de André Hazes documentaire en Roxeanne liet op Instagram weten dat ze heel erg gekwetst is om de privébeelden die zijn gebruikt, waarvoor ze geen toestemming heeft gegeven. “Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.” En moeders, die staat wél volledig achter de docu.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Bron: Story | Beeld: Brunopress