Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is de vervanger van Cas Jansen in ‘GTST’ die extreem veel op hem lijkt

Dit is de vervanger van Cas Jansen in ‘GTST’ die extreem veel op hem lijkt

Dit is de vervanger van Cas Jansen in ‘GTST’ die extreem veel op hem lijkt

Eerder was al bekend dat acteur Cas Jansen, in GTST ook wel bekend als Julian Verduyn, een fietsongeluk heeft gehad. Nu is hij hiervan hersteld en sinds maandag is hij weer aanwezig bij de opnames van Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur zal dus in het volgende seizoen, na de zomer weer te zien zijn als Julian Verduyn, laat RTL Boulevard weten. Tot dat dat zover is zal een vervanger de rol van Julian Verduyn vervullen en het is absoluut een lookalike van Cas.

Wouter Zweers

Wouter Zweers is de acteur die de rol van Cas Jansen gaat overnemen. Hij zal dus tijdelijk te zien zijn als Julian Verduyn in GTST. Hij was vanaf maandag te zien in de dagelijkse soap. Totdat de zomercliffhanger plaats gaat vinden kunnen we Wouter verwachten.

De tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Lees ook
GTST-acteur Cas Jansen tijdelijk niet meer te zien op TV door fietsongeluk

Bijna hersteld

Begin mei heeft Cas Jansen laten weten dat hij bijna hersteld was van zijn ongeluk met zijn e-bike. In een video op Instagram liet Cas weten dat zijn tanden “weer helemaal heel” zijn.  “Het voelt echt als een overwinning, na twee maanden is het nu helemaal hersteld”, aldus Cas. Bij het ongeluk is hij met “een hele harde klap” op het asfalt gevallen met zijn hoofd. Dit deed zijn leven “behoorlijk opschudden”, aldus Cas in de video. “Een gebroken kaak, kin, hand en veel tandenongemak deed me ruw beseffen hoe kwetsbaar we zijn.”

Na twintig jaar niet in GTST gespeeld te hebben kwam Cas weer terug in Meerdijk in 2019. Het personage heeft hij eerder gespeeld tussen 1996 en 1999.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress