Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Net zijn broer George! Royals delen nieuwe fotoreeks van jarige prins Louis (2)

Net zijn broer George! Royals delen nieuwe fotoreeks van jarige prins Louis (2)

Net zijn broer George! Royals delen nieuwe fotoreeks van jarige prins Louis (2)

Prins Louis, de jongste zoon van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, viert donderdag zijn tweede verjaardag. Kensington Palace heeft ter gelegenheid daarvan vijf nieuwe foto’s van het jongetje verspreid. De beelden zijn gemaakt door de hertogin van Cambridge.

Foto’s prins Louis

Op de foto’s is Louis met brede grijns op zijn gezicht en met verf op zijn handen bezig met een van zijn eerste artistieke creaties. Het levert een regenboogkleurige afdruk op papier op. Veel kinderen in de Groot-Brittannië kleuren of verven regenbogen als steun voor de NHS, de Britse gezondheidsdienst. Zijn moeder Catherine maakte de foto’s eerder deze maand in hun huis en in de tuin van hun landgoed Anmer Hall in Norfolk.

Nét George

Wat volgers van de Britse royals meteen opvalt, is hoeveel de kleine Louis op zijn broer lijkt. “Ik haalde hem bijna door elkaar met George”, reageert een fan. Een andere volger kan het daar alleen maar mee eens zijn. “Net George!”

Michael Middleton

Ook zijn er veel mensen die gelijkenissen zien tussen prins Louis en de vader van Kate. “Hij lijkt precies op Michael Middleton”, merkt iemand op. Een ander denkt er hetzelfde over en richt zich tot de moeder van het jochie. “Wow, hij lijkt precies op uw vader!”

Lees ook
Zó schattig: ook George (6), Charlotte (4) en Louis (1) klappen voor hulpverleners

Vijfde in de lijn

Prins Louis is vijfde in de lijn van de Britse troonopvolging. Hij werd op maandag 23 april 2018 geboren in het St. Mary’s Hospital in Londen. Voluit heet hij prins Louis Arthur Charles van Cambridge.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP, Instagram