Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verhuizing in Chateau Meiland gaat niet zonder slag of stoot

Verhuizing in Chateau Meiland gaat niet zonder slag of stoot

Verhuizing in Chateau Meiland gaat niet zonder slag of stoot

Je zou denken dat de familie Meiland er na al die verhuizingen een echte pro in is, maar niets blijkt minder waar. In de serie ‘Chateau Meiland’ kan de kijker meegenieten van de verhuizing naar een moderne villa in Noordwijk en eh, dat gaat niet zonder slag of stoot. 

Verhuiswagen en Meilandjes

In de uitzending van maandag zien we hoe de familie wederom een verhuizing start. Na het avontuur in Frankrijk en amper een jaar in De Achterhoek, verhuizen ze nu naar een optrekje van zo’n drie miljoen (!) in Noordwijk. Alle spullen moeten in de verhuiswagen en dat levert genoeg hilarische momenten op. Een hysterische Martien, een kalme Erica en een verhuiswagen; dat kan natuurlijk niet goed gaan.

Martien is er klaar mee

En dat gaat het ook niet. Martien is er helemaal klaar mee en is wel toe aan een wijntje. “Ik kan niet meer tillen, ik kan alleen nog maar rollen”, zegt hij. Maxime, die in het begin nog heel positief was, krijgt er tijdens de aflevering steeds minder vertrouwen in. “Ik ben het overzicht totaal kwijt.”

Lees ook
Kijkers pissig op Chateau Meilands Maxime na Anne Frank-opmerking

Nieuwe verhuizing op het program

In dit seizoen van Chateau Meiland volgen we ze in hun verhuizing naar Noordwijk, maar inmiddels zijn ze alweer op zoek naar een nieuwe woning. Aan RTL Boulevard vertelt Erica waarom ze alweer gaan verhuizen: “Het is een heel mooi plekje, maar de hele dag rijden er mensen rond en die bellen aan. Als je thuis bent, wil je rust hebben.”  Deze nieuwe verhuizing wordt niet gefilmd in de serie, vertelt Erica. “We willen daar geen ruchtbaarheid aangeven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress