Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verhuizen Meghan en Harry binnenkort naar Afrika?

Verhuizen Meghan en Harry binnenkort naar Afrika?

Verhuizen Meghan en Harry binnenkort naar Afrika?

Het lijkt erop dat Meghan en prins Harry na de geboorte van hun eerste kindje zullen gaan verhuizen. Volgens The Sunday Times verkast het koppel dan namelijk voor een paar jaar naar Afrika. 

Lees ook: Zoete videobeelden: Meghan Markle voelt haar baby schoppen

Echt waar?

Het gaat om een plan waarin Harry en Meghan zo’n drie jaar in Afrika gaan wonen en daar liefdadigheidswerk gaan combineren met taken voor het Gemenebest en het promoten van het Verenigd Koninkrijk. In RTL Boulevard vertelt royaltywatcher Wim Dehandschutter dat er best wel eens een kans is dat dit werkelijk gaat gebeuren. Binnen Buckingham Palace schijnen namelijk al meerdere mensen druk bezig te zijn met het onderzoeken van alle mogelijkheden om dit plan uit te voeren.

Bijzondere band

De verhuizing van Afrika is voor het koppel zo gek nog niet. Zowel Harry als Meghan hebben namelijk een band met dit werelddeel. Harry vliegt al sinds jongs af aan naar verschillende landen in Afrika en steekt zijn handen uit de mouwen voor de lokale bevolking. Zo heeft hij in Lesotho de liefdadigheidsorganisatie Sentebale mede opgericht. Ook Meghan zet zich al jaren (al voor haar ontmoeting met Harry) in voor betere leefomstandigheden in Afrikaanse dorpen. In 2016 werd ze ambassadeur van WorldVision.

In welk land de hertog en hertogin van Sussex gaan wonen is verder nog niet bekend. Die beslissing zal volgend jaar moeten worden genomen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, AD | Beeld: Hollandse Hoogte