Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Insider vertelt: zó gaat het nu met het zoontje (4) van Naya Rivera na tragische dood moeder

Insider vertelt: zó gaat het nu met het zoontje (4) van Naya Rivera na tragische dood moeder

Insider vertelt: zó gaat het nu met het zoontje (4) van Naya Rivera na tragische dood moeder

Inmiddels is het alweer ruim een maand geleden dat de familie en vrienden van Naya Rivera (33) afscheid moesten nemen van hun dierbare. De ‘Glee’-actrice raakte tijdens een boottocht met haar zoon (4) vermist en bleek een paar dagen later verdronken te zijn. Josey werd in zijn eentje aangetroffen op de boot. Hoe het nu met hem gaat? Volgens bronnen ‘met de dag beter’.

Zoontje Naya Rivera

De vierjarige Josey is volgens insiders nog altijd aan het bijkomen, maar gaat het wel ‘elke dag een beetje beter’ met het jochie. “Het is een enorm moeilijk tijd geweest voor Naya’s familie en vrienden”, aldus de bron tegenover Entertainment Tonight.

Bij papa

Ryan Dorsey (36), de vader van de kleuter, is sinds de dood van Naya degene die de zorg draagt voor Josey. “Zijn zoon is het enige belangrijke voor Ryan op dit moment”, stelt de ingewijde. “Hij is nog aan het rouwen en heeft het heel moeilijk met het verlies, maar hij houdt zich sterk en gaat door omwille van zijn kind.”

Familie

Nadat bekend werd dat zijn ex vermist was, zou Dorsey – die onlangs voor het eerst reageerde op Naya’s tragische overlijden – zo snel mogelijk naar Lake Piru zijn gegaan om zich te ontfermen over zijn zoon. “Sinds het moment dat Naya als vermist werd opgegeven is Ryan bij haar familie geweest”, vertelde een bron eerder. “Behalve dat ze met z’n allen voor Josey zorgden, hadden ze ook veel steun aan elkaar.”

Turbulente relatie

Rivera kreeg in september 2015 zoon Josey met acteur Ryan Dorsey. De relatie tussen de twee was een tumultueuze. Ze trouwden in 2014, maar waren in 2017 alweer van plan te gaan scheiden. Uiteindelijk zagen ze daar vanaf. In datzelfde jaar kwam Naya negatief in het nieuws nadat haar man haar aanklaagde wegens huiselijk geweld. Zij zou hem tijdens een wandeling met hun zoontje meerdere malen hebben geslagen. De aanklacht werd ingetrokken, en Naya en Ryan scheidden in juni 2018. De acteurs deelden de voogdij over hun kind.

Lees ook
Zusje Naya Rivera voor het eerst na tragische dood: ‘Ik zal iedere seconde van je leven missen’

Leven gegeven voor zoontje

De 33-jarige Naya, vooral bekend van haar rol in de hitserie Glee, verdronk begin juli in Lake Piru in Ventura County, CaliforniëZe maakte samen met haar zoontje een boottochtje, toen ze tijdens het zwemmen in de problemen raakte. Naya wist haar zoontje op de boot te krijgen, maar kon zichzelf niet meer redden. Haar zoontje werd later alleen en slapend op de boot aangetroffen. Na een intense zoektocht van een paar dagen werd haar lichaam teruggevonden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Always bringing the ?

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Batman and Batgirl. The perfect duo

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ll love you forever, I’ll like you for always, as long as I’m living, my baby you’ll be. Happy birthday Josey! Love Mommy ❤️

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram