Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdriet voor Jaimie Vaes: influencer verliest dierbare vriend

Verdriet voor Jaimie Vaes: influencer verliest dierbare vriend

Verdriet voor Jaimie Vaes: influencer verliest dierbare vriend

De 32-jarige influencer Jaimie Vaes deelde dit weekend heftig nieuws op haar Instagram. De verloofde van rapper Lil Kleine en moeder van zoontje Lío, is een dierbare vriend verloren. In haar story’s komen verschillende foto’s en video’s voorbij van haar vriend Sofy. Bij een zoenende foto van de twee schrijft Vaes: “Ik heb hier geen woorden voor. Wat zal ik je missen”.

Jaimie Vaes verliest vriend

De influencer vervolgt haar story op Instagram: “Ik weet dat je op een betere plek bent. Je blijft voor altijd in mijn hart. Ik hou van je.” Ze deelt ook nog een video van haar geliefde vriend waarin de twee elkaar na lange tijd zien.

Moeilijke tijd

Jaimie Vaes heeft geen makkelijke tijd achter de rug. Eind mei kwam het nieuws naar buiten dat Lil kleine haar zou hebben geslagen met een glazen fles op Ibiza. Dit gebeurde naar aanleiding van een uit de hand gelopen ruzie. De brunette raakte behoorlijk gewond en ook de hotelkamer was kort en klein geslagen. In gescheurde en bebloede kleding rende de jonge moeder de lobby van het hotel binnen, waar de receptionist de politie zou hebben gewaarschuwd. Agenten namen de rapper mee naar het bureau, maar uiteindelijk werd de zaak geseponeerd.

Lees ook:
Blij babynieuws: Kylie Jenner blijkt zwanger van tweede kindje

Uitleg over incident

Een paar dagen na het incident publiceerde het stel een video waarin ze uitleg gaven over de gebeurtenis. “De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar”, meldde het stel. “We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd.”

Jorik Scholten – zoals de rapper echt heet – bood in de video alleen excuses aan voor de commotie die is ontstaan. “Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen.”

Samen met zoontje Lío op Ibiza

Momenteel huurt Jaimie al een tijd een appartement op Ibiza, waar ze samen met haar zoontje Lío woont. Dit geeft haar rust en tijd om na te denken over haar relatie met de vader van haar kind. In realityserie ‘Jaimie In The Vaes Lane’ heeft de influencer het over haar nieuwe woonplek: “Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig dus ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram – Jaimie Vaes | Beeld: Brunopress