Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vader Sarah van Soelen haalt hard uit naar André: ‘Niet te geloven’

Vader Sarah van Soelen haalt hard uit naar André: ‘Niet te geloven’

Vader Sarah van Soelen haalt hard uit naar André: ‘Niet te geloven’

In de wereld van de Hazes’jes is geen dag saai, lijkt wel. Sarah en André lijken het geluk samen te hebben gevonden, maar nu laat haar biologische vader van zich horen. En hoe.

Hij steekt het niet onder stoelen of banken: erg gecharmeerd is hij niet, van de Hazes-telg.

Tattoo zetten

Rene Milan, zoals Sarah’s biologische vader heet, schrijft op Facebook: ‘Niet te geloven dat ze nu denkt dat die tattoo voor haar wel blijft zitten’. Daarmee doelt Rene op de tattoo die André wil laten zetten voor zijn grote liefde. De zanger vertelt daarover: “Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen”, vertelt hij. “Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’.”

Geen contact

Sarah’s moeder en haar nieuwe partner Ruud, die zij zelf ziet als haar ‘echte’ vader, zijn wél dol op André. Waarschijnlijk zal Sarah daarom weinig waarde hechten aan de mening van haar biologische vader, hoewel het wel vervelend blijft dat dit rondgaat in de media, natuurlijk. In gesprek met Story vertelde ze eerder dat ze geen contact met hem heeft. “Dat is geen gemis. Als iemand er nooit is geweest… Het is zo gelopen. Dat is een afgesloten hoofdstuk.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story, LINDA. | Beeld: Brunopress