Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nu is prins Harry de kwade genius: vader Meghan Markle haalt opnieuw hard uit in media

Nu is prins Harry de kwade genius: vader Meghan Markle haalt opnieuw hard uit in media

Nu is prins Harry de kwade genius: vader Meghan Markle haalt opnieuw hard uit in media

Thomas Markle, de vader van Meghan, heeft zich in een gesprek met de Britse nieuwszender GB News wederom uitgesproken over zijn dochter en schoonzoon Harry. Vooral de prins krijgt nu de wind van voren van de 77-jarige Markle, die maar niet lijkt te snappen dat zijn gedrag de kans dat zijn ‘grootste’ wens (z’n kleinkinderen ontmoeten) ooit uitkomt, verkleint tot microscopische proporties.

Harry’s schuld

Meghan’s vader, die naar de rechter zou willen stappen om een ontmoeting met Archie (2) en de pasgeboren Lilibet af te dwingen, meent nu dat het Harry’s schuld is dat Meghan zo veranderd is. Hij neemt het hem kwalijk nooit de moeite te hebben genomen om hem te ontmoeten.

‘Door hem is de band kapot’

Markle is niet te spreken over de prins. “Ik vind het vreemd dat hij me niet om Meghan’s hand heeft gevraagd, wat toch wel iets traditioneels is. Door hem is de band tussen mijn dochter en mij kapot gegaan, ze lijkt in niks meer op de Meghan die ik ken en heb opgevoed.”

‘Nooit meer contact’

Hij vervolgt: “Toen ik in het ziekenhuis lag nadat ik een hartaanval had gekregen, sprak ik ze vanuit mijn bed en vertelde ze dat ik niet naar hun huwelijk kon komen. Sindsdien is er nooit meer contact geweest. Ik weet het niet hoor, maar het lijkt me dat je op z’n minst bezorgd bent dat iemand het overleeft. Harry en Meghan kennelijk niet.”

‘Meghan liegt’

Markle noemt zijn dochter een leugenaar. “Ze liegt er al jaren op los en helemaal in dat interview met Oprah. Dat ze al drie dagen voor hun huwelijk getrouwd waren met de aartsbisschop erbij, die later zelf zei dat er toen geen officieel huwelijk is gesloten. Wie liegt er in godsnaam over een aartsbisschop, dat doe je toch niet?”.

Lees ook
Halfbroer van Meghan Markle doet mee aan ‘Big Brother’: ‘Ik heb Harry gewaarschuwd’

‘Big Brother’

Eerder deze week werd bekend dat ook een ander familielid van Meghan – haar halfbroer – het niet kon laten over haar te roddelen in de media. Sterker nog, haar big brother doet mee aan de vip-versie van Big Brother Australia, waarin hij op (inter)nationale tv uithaalt naar en afgeeft op zijn jongere zus en haar koninklijke echtgenoot. Nog voor de show begonnen is, is het al raak met de eerste pijnlijke uitspraken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress