Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Houdt het dan nooit op? Vader Meghan wil naar rechter om kleinkinderen te mogen zien

Houdt het dan nooit op? Vader Meghan wil naar rechter om kleinkinderen te mogen zien

Houdt het dan nooit op? Vader Meghan wil naar rechter om kleinkinderen te mogen zien

‘Speltip negen’ van Holland Casino is Thomas Markle, de vader van Meghan, duidelijk nog nooit ter ore gekomen; ‘weet wanneer je moet stoppen’. De vader van de vrouw van prins Harry (die het zijn dochter keer op keer onbegrijpelijk moeilijk maakt en haar ‘nee’ maar niet wil accepteren) heeft een nieuw – tenenkrommend – plan bedacht om de aandacht van zijn dochter op te eisen.

Kleinkinderen ontmoeten

Thomas (76) wil via de rechter afdwingen dat hij zijn kleinkinderen mag zien. Hij heeft al jaren geen contact meer met zijn dochter en hoopt het via de rechtbank voor elkaar te krijgen dat hij zijn kleinkinderen Archie en Lilibet mag ontmoeten. Markle vindt dat de kinderen van Meghan en prins Harry niet de dupe moeten zijn van hun ruzie. “Het zijn geen pionnen van een spel”, vertelde hij aan Fox News.

Gesmeekt om vergiffenis

Afgelopen juni zocht hij de media ook al op, na de geboorte van Lilibet. Volgens de Daily Mail zei hij in een gesprek in het CBS-programma 60 Minutes. dat hij hoopte dat de geboorte ervoor zou kunnen zorgen dat de banden tussen hem en Meghan hersteld worden. Hij zou hebben gesmeekt om vergiffenis. In het gesprek gaf Thomas toe fouten te hebben gemaakt, maar zei hij ook niet goed te begrijpen waarom er geen contact meer is. “Ik heb al honderd keer mijn excuses aangeboden.” […] “Ik zou diep teleurgesteld zijn als ik mijn kleindochter niet mag vasthouden.” Thomas heeft ook zijn kleinzoon Archie nog nooit in het echt ontmoet.

Lees ook
Van alle markten thuis: Meghan Markle komt met eigen Netflix-serie

Persona non grata

Thomas raakte na de bruiloft van Harry en Meghan in 2018, waarbij hij op het laatste moment niet op kwam dagen, vervreemd van het koppel. De grootste oorzaak daarvan lijkt zijn voortdurende contact met de Britse roddelpers, met wie hij keer op keer privéverhalen deelt en zijn frustratie over het gebrek aan contact uit. Thomas haalde de afgelopen jaren diverse keren uit naar haar en Harry.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP