Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vader Jaimie Vaes hoopte dat relatie met Lil Kleine uit zou gaan: ‘Ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit’

Vader Jaimie Vaes hoopte dat relatie met Lil Kleine uit zou gaan: ‘Ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit’

Vader Jaimie Vaes hoopte dat relatie met Lil Kleine uit zou gaan: ‘Ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit’

De vader van Jaimie Vaes hoopte al dat de relatie tussen zijn dochter en rapper Lil Kleine op een gegeven moment voorbij zou gaan. In een vooruitblik op de nieuwste aflevering van Vaes’ realityserie bij discovery+ zegt de vader van de styliste blij te zijn dat zijn dochter nu niet meer in de ellende zit.

Kies voor jezelf

“Ik ben heel blij dat je, hoe moeilijk het ook is, nu in een andere zone terecht bent gekomen. Ik had altijd al gehoopt dat het voorbij zou gaan. Ik denk dat het ook niet anders kon, hoe vaak hebben we niet aan de telefoon gezeten, dat ik zei: ‘de enige oplossing is: kies voor jezelf'”, zegt de vader van Jaimie, die op Bali in Indonesië woont. “Ik ben blij dat je nu niet meer in die ellende zit.”

Lees ook
Jaimie Vaes staat weer positief in het leven: ‘Pas als je door een hel bent gegaan, besef je dat je beter af bent alleen’

Mishandeling

De relatie tussen Jaimie en rapper Lil Kleine kwam begin dit jaar tot een einde nadat er beelden waren opgedoken waarop te zien is hoe de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de auto en de autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak daarop de relatie. De twee hebben samen een zoon, Lío. Het OM meldde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress