Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vader van Beyoncé wist niet dat zijn dochter zwanger was

Vader van Beyoncé wist niet dat zijn dochter zwanger was

Vader van Beyoncé wist niet dat zijn dochter zwanger was

Mathew Knowles, de vader van Beyoncé, was net zo verrast als de rest van de wereld toen ze aankondigde in verwachting te zijn van een tweeling. Queen B had haar vader het nieuws namelijk niet van te voren verteld en hij kreeg pas door dat er iets aan de hand was toen hij opeens door mensen om hem heen gefeliciteerd werd. Hoezo awkward?

In een interview met The Insider vertelt de 65-jarige Mathew dat hij opeens van verschillende mensen berichtjes kreeg om hem te feliciteren, toen hij vroeg waarom werd hem aangeraden eens op internet te kijken. Aangezien de aankondiging van Beyoncé toen al viraal aan het gaan was zal het niet lang geduurd hebben voordat ook hij in the loop was. Natuurlijk belde hij direct zijn dochter om haar te feliciteren en ze hadden een heel prettig vader-dochter gesprek.

Een slimme strategie

Dat hij van tevoren niets wist over de zwangerschap vindt hij niet erg. Hij vindt het zelfs een heel slimme strategie van zijn dochter. Door niemand er over te vertellen had zij alle controle over het nieuws en kon het niet lekken via de media.

De vader van Beyoncé was de manager van Destiny’s Child en hij geeft nu les in entertainment industries aan de Texas Southern University.

Lees ook:

Hoera! Beyoncé is in verwachting

Wauw! Nooit eerder vertoonde beelden van een jonge Beyoncé opgedoken!

Chrissy Teigen reageert ijzersterk op pijnlijke zwangerschapsvraag

Bron: etonline.com / rtlnieuws.nl