Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twijfels bij Channing Tatum over Magic Mike 3: ‘Ik denk niet dat het gezond is om zo mager te zijn’

Twijfels bij Channing Tatum over Magic Mike 3: ‘Ik denk niet dat het gezond is om zo mager te zijn’

Twijfels bij Channing Tatum over Magic Mike 3: ‘Ik denk niet dat het gezond is om zo mager te zijn’

Er waren flink wat twijfels bij Channing Tatum (41) over zijn rol in Magic Mike 3. Het strenge eet- en fitnessregime valt hem namelijk zwaar. De acteur vertelde hierover tijdens The Kelly Clarkson Show.

Twijfels

Channing Tatum schitterde al in twee Magic Mike-films, waarin hij een stripper speelt. Eruitzien als zijn karakter Magic Mike gaat natuurlijk niet vanzelf. Dat is ook de reden dat Channing twijfelde of hij het nog een keer wilde doen. “Het is moeilijk om er zo uit te zien. Zelf als je sport, is het niet natuurlijk om zo in vorm te zijn”, vertelt hij aan Kelly Clarkson. “Dat is ongezond. Je moet jezelf uithongeren. Ik denk niet dat het gezond is om zo mager te zijn.”

De tekst gaat verder onder de video.

Combineren

Daarnaast vindt hij het lastig om het trainen te combineren met zijn werk en vaderschap. Channing heeft een dochter van acht jaar. Twee keer per dag is hij te vinden in de sportschool. “Ik weet niet hoe mensen die van negen tot vijf werken in vorm blijven”, zegt hij daarover.

Lees ook
Oeh la la: er komt een derde deel van de stripperfilm Magic Mike

Derde deel

Ondanks zijn twijfels is Channing ook enthousiast over de komst van een derde film. En wij ook! Het is alweer even geleden dat we hebben kunnen genieten van het verhaal over de knappe stripper. De eerste film kwam namelijk uit in 2012 en het tweede deel was te zien in 2015. Wanneer het derde deel te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wij kunnen niet wachten…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Magic Mike (@magicmikemovie)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FunX | Beeld: BrunoPress