Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo was het populairste bericht op Instagram in 2021

Wow: Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo was het populairste bericht op Instagram in 2021

Wow: Tweelingaankondiging Cristiano Ronaldo was het populairste bericht op Instagram in 2021

Eind oktober maakte Cristiano Ronaldo (36) en zijn vriendin Georgina Rodriguez (27) bekend een tweeling te verwachten. Ze wisten toen nog niet dat de post, het populairste bericht op Instagram van 2021 zou worden.

De popcultuursite ‘Uproxx’ kwam met nog maar een paar dagen tot het nieuwe jaar met deze conclusie.

Meest geliket

De zwangerschapsaankondiging van Cristiano Ronaldo en zijn vriendin werd maar liefst 32.268.395 keer geliket. Op de tweede plek staat Ariana Grande waarin ze haar huwelijk bekendmaakt. De bekendmaking van het huwelijk kreeg zes miljoen minder likes dan die van Cristiano. Kylie Jenner eindigde met haar zwangerschapsaankondiging op de derde plaatst. Met de post kreeg Jenner 24 miljoen likes.

Lees ook
Tijdens heftige ruzie dreigde Gordon volgens Jeffreys zus met een overdosis

Cristiano Ronaldo, Ariana Grande en Kylie Jenner zitten bij de vier meest gevolgde sterren op Instagram. Dat ze nu bij de top drie meeste gelikete posts zitten is daarom niet erg onverwachts. Voetballer Lionel Messi zorgde met een post over zijn overstap naar Paris Saint-Germain dat hij op de vijfde plek van de Uproxx lijst kwam. Deze post werd ruim 22 miljoen keer geliket. Uproxx gebruikte voor hun ‘onderzoek’ de lijst van Wikipedia, die regelmatig wordt bijgewerkt met de meeste likes per Instagrampost ooit. Zij zochten de meest populairste posts van 2021 en actuele cijfers op voor de uiteindelijke lijst.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress