Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tweede kindje nu écht onderweg voor André en Monique? ‘We zijn hard aan het oefenen’

Tweede kindje nu écht onderweg voor André en Monique? ‘We zijn hard aan het oefenen’

Tweede kindje nu écht onderweg voor André en Monique? ‘We zijn hard aan het oefenen’

André Hazes (26) en zijn geliefde Monique (43) hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een tweede kindje zouden willen. Westenberg kan niet op de natuurlijke manier zwanger raken, waardoor een broertje of zusje voor kleine Dré wel wat ingewikkelder ligt.

Hoewel een natuurlijke zwangerschap misschien niet vanzelfsprekend is voor Monique, is het stel er wél mee bezig. “We zijn heel erg hard aan het oefenen”, zegt André al lachend in een gesprek met de Belgische zender Radio 2. Hazes laat dan ook weten extra dankbaar te zijn voor zijn zoontje en de tijd die hij door het coronavirus met zijn gezin door heeft kunnen brengen.

Op vakantie in eigen land?

Maar even op vakantie in Nederland? Dat zit er niet in. “Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf het moment dat ik Duitsland binnenrij, is dat probleem voorbij.”

Amerika

En dat terwijl dat juist het enige moment is waarop hij écht even de boel de boel kan laten. Daarom had de zanger maar al te graag zijn koffers willen pakken om naar Amerika te gaan, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken deze zomer. “Ik ben een echte Amerika-man”, aldus André. “Ik ga er al 25 jaar naartoe en hou echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘Doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden.”

Broertje of zusje

Eerder vertelde Monique al in LINDA. dat ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI”, vertelde Westenberg erover. “Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

Relatie

Nog voor de zomer van 2019 heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Westenberg: “We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.” Hiermee doelt ze op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland (45), met wie Hazes het óók al over kinderen had.

Lees ook
André Hazes kreeg niet 2, maar 4 kinderen: wie zijn ze en is er contact met Roxeanne en André?

Turbulente maanden

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I love you like a circle, because a circle never ends ?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bob.

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram