Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trump: ‘Madonna is walgelijk’

Trump: ‘Madonna is walgelijk’

Trump: ‘Madonna is walgelijk’

Madonna performs during the Women’s March on Washington, Saturday, Jan. 21, 2017 in Washington. (AP Photo/Jose Luis Magana)

In een interview met de Amerikaanse televisiezender Fox sprak president Trump onder anderen over Madonna. En erg positief was hij niet, want hij omschreef de Queen of Pop als walgelijk. 

Madonna heeft zich afgelopen zaterdag tijdens de Women’s March on Washington sterk uitgesproken tegen de nieuwe president. Ze zei: ‘Ik heb er akelig vaak aan gedacht om het Witte Huis op te blazen’.

Trump reageerde hier op door te zeggen: ‘Eerlijk gezegd vind ik haar walgelijk en ik denk dat ze zichzelf en de hele zaak hiermee veel schade heeft berokkend.’ Ook zegt hij: ‘Wat zij zei was niet respectvol naar ons land toe.’

Bekijk het fragment uit het interview met Fox News hieronder:

Madonna zelf liet de dag na de Women’s March al weten via Instagram dat ze haar uitspraken puur metaforisch bedoeld had. Ze schreef: ‘Ik ben geen gewelddadig persoon, ik promoot geweld niet en het is belangrijk dat mensen mijn speech in zijn geheel horen in plaats van dat er één zin uit zijn verband wordt gerukt.’ De foto is nu echter verwijderd van Instagram.

Lees ook:

Kippenvel: Lily Allen covert dijk van een nummer tegen Trump

ZIEN: Madonna showt moves in Carpool Karaoke

Zien: Hilarisch Lubach filmpje waarin Trump welkom wordt geheten gaat viraal!

Bron: ad.nl