Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Trotse Fajah Lourens wordt oma: ‘Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen’

Trotse Fajah Lourens wordt oma: ‘Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen’

Trotse Fajah Lourens wordt oma: ‘Ik mag het eindelijk van de daken schreeuwen’

Fajah Lourens wordt oma op 41-jarige leeftijd. Via een Instagram post laat de actrice en influencer weten dat haar eerste kind, dochter Irem Lourens, een baby verwacht met haar vriend Ruben. 

Naast de Instagram post plaatst Fajah op haar eigen website een stuk over haar zwangere dochter en haar kijk op moederschap.

Een ‘normaal gezin’

“Ik kom uit een familie wat ze omschrijven als los zand. Ik heb mijn volwassen leven enorm mijn best gedaan om alles en iedereen gezellig bij elkaar te krijgen, omdat het me zo leuk leek om zo’n familie te zijn die hecht is en alles samen doet. Inmiddels heb ik geaccepteerd dat mijn familie los zand is en los zand zal blijven”, schrijft ze op haar website.

Ze vertelt altijd een oordeel gehad te hebben over haar eigen moeder, omdat zij verschillende mislukte relaties heeft gehad en Fajah’s vader afwezig was. Ze wilde zelf wel een ‘normaal’ gezin stichten.

“Zo besloot ik lekker vroeg te beginnen om er vervolgens achter te komen dat je moeder het nog zo slecht niet gedaan heeft. Mijn relaties mislukte net zo vaak als die van mijn moeder en ik kreeg ook kinderen van verschillende vaders. Alles waar ik mijn moeder voor had veroordeeld, overkwam mij ook”, stelt Fajah.

Lees ook
10 dingen die je nooit tegen een zwangere vrouw moet zeggen

Trots

Samen met haar kinderen Irem en Shai zijn ze een erg hecht gezin en zo’n 11 jaar geleden heeft ze er een lieve schoonzoon bij gekregen. “Ik had me geen betere schoonzoon kunnen voorstellen en ik heb het volste vertrouwen in hun ouderschap”, eindigt ze haar bericht. Op het Instagram account van haar dochter Irem kun je ook een jeugdfoto zien van haar en Ruben.

Bekijk hieronder de Instagram post van trotse oma Fajah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: fayaofficial.com | Beeld: Brunopress