Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít topmodel komt vrijdag naar Amsterdam

Dít topmodel komt vrijdag naar Amsterdam

Dít topmodel komt vrijdag naar Amsterdam

Pak een pen en noteer, want dít ga je niet willen missen. Zojuist is bekend gemaakt dat niemand minder dan topmodel Gigi Hadid aanstaande vrijdag naar Nederland komy! De blonde schone met Hollands roots brengt een bezoekje aan de Bijenkorf te Amsterdam voor een ware meet & greet. OMG!

Het succesvolle model, liefje van Zayn Malik en it-girl van het laatste uur, maakt vrijdag haar opwachting in de Bijenkorf ter promotie van haar nieuwe Tommy X Gigi Spring ’17 collectie. Gigi zal van 14.00 tot 15.00 in de lichthal in de Bijenkorf te bewonderen zijn en een aantal lucky ladies (and gents) kunnen kans maken op een ontmoeting met het topmodel.

Wat je daarvoor moet doen? Ga als de wiedeweerga naar de Instagrampagina van de Bijenkorf, en schrijf in de comments waarom jij dé aangewezen persoon bent voor een meet & greet met Gigi Hadid. Verzin iets origineels waarmee je de jury kunt overtuigen, en ga dan heel hard duimen. Wie weet maak jij dan vrijdag wel een selfie met Gigi!

Meedoen kan tot vanavond 24:00 uur. Niet gewonnen? Dan kun je alsnog een beetje meegenieten van het feestelijke gebeuren, door de Instagram (@debijenkorf) en Snapchat (Bijenkorfsnaps) in de gaten te houden op vrijdag.

 

Bron: Instagram

Lees ook: