Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tony Junior openhartig over breuk met Maan: ‘Helemaal niet pijnlijk’

Tony Junior openhartig over breuk met Maan: ‘Helemaal niet pijnlijk’

Tony Junior openhartig over breuk met Maan: ‘Helemaal niet pijnlijk’

Tijdens de afgelopen kerstdagen maakten Maan (22) en Tony Junior (30) verdrietig nieuws bekend: het stel zette een punt achter hun relatie. De dj doet nu voor het eerst een boekje open over de breuk.

In een nieuwe aflevering van 538 Release Reacties vertelt Tony Junior niet alleen over de plaat die hij met zijn ex-vriendin heeft uitgebracht, maar ook hoe het nu met hem gaat. En dat is naar eigen zeggen “supergoed”. “Uit elkaar is natuurlijk altijd moeilijk maar ik heb in mijn leven best wel wat ervaring opgedaan zodat ik dingen heel snel een plek kan geven en heel hard voor mezelf kan zijn”, aldus de dj. “Dit is helemaal niet pijnlijk.”

Beste vrienden

Maan en Tony kunnen dan ook nog heel goed door één deur. Sterker nog, de twee zijn als beste vrienden uit hun relatie gekomen. “Tuurlijk verlies je een labeltje van ‘stelletje’, ‘relatie’, maar we zijn gewoon nog helemaal chill en ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt”, laat hij weten. “Mensen snappen het zelfs niet dat ik een foto van Maan nog like of dat ik haar volg. Mensen denken dat als je uit elkaar bent dat je elkaar dan moet ontvolgen en blokkeren. Nee, we zijn gewoon nog steeds beste vrienden. We zijn superblij met die 2,5 jaar. We hebben super veel met elkaar gelachen, gehuild, van elkaar geleerd en we zijn super trots op elkaar. Dat verandert niet.”

Lees ook
Verdrietig nieuws! Maan en Tony Junior zijn uit elkaar

Toekomst Maan en Tony Junior?

Of al die mooie herinneringen ervoor zullen zorgen dat ze tóch ooit weer bij elkaar komen? “Dat weet je nooit”, zegt Tony erover. “Misschien kom ik morgen wel Meghan Markle tegen en wordt zij mijn nieuwe vriendin. Ja, dat weet je allemaal niet. Dus we zien het wel.”

De tekst gaat verder onder de video.

Eigen weg

Maan en Tony Junior leerden elkaar kennen op het festival Mysteryland, in 2017, en waren sindsdien een setje. Eind 2019 lieten ze weten uit elkaar te gaan. “De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn”, schreef de zangeres destijds. “We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. ?? Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws.nl | Beeld: ANP