Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tony Jr. gaat voor echte liefde in ‘De Bachelor’ en zoekt een beetje Maan in toekomstige liefde

Tony Jr. gaat voor echte liefde in ‘De Bachelor’ en zoekt een beetje Maan in toekomstige liefde

Tony Jr. gaat voor echte liefde in ‘De Bachelor’ en zoekt een beetje Maan in toekomstige liefde

Sinds een week is het hoge woord eruit: Tony Junior (31) gaat in ‘De Bachelor’ op zoek naar de ware liefde. Hoewel hij er naar eigen zeggen wél even over moest nadenken toen hij gevraagd werd voor de show, heeft hij inmiddels onwijs veel zin in het avontuur. In een gloednieuw interview blikt de dj alvast vooruit op het programma én verklapt hij waar hij naar op zoek is in een vrouw.

Tony Junior in ‘De Bachelor’

Aan AD vertelt Tony Claessens, zoals de dj voluit heet, over het “grootste doel in het leven”. “Een leuke, goede, lieve vrouw vinden die de moeder van mijn kindjes wordt. Ik kom langzaam op een leeftijd dat ik daaraan ga denken”, aldus de Bachelor.

Computernerd

Toch zei hij niet meteen volmondig ‘ja’ toen hij gevraagd werd voor de Videoland-show. “Ik ben niet iemand die de media opzoekt of zo nodig met zijn hoofd op de buis wil zijn, maar het komt altijd op mijn pad”, geeft Tony toe. “Ik ben eigenlijk maar een computernerd, maar Expeditie Robinson, De Gevaarlijkste Wegen en nu dit kwamen op mijn pad. Dan denk ik: hoe overkomt mij dit nou weer?”

Guilty pleasures

Ook doet Tony nog een opvallende ontboezeming; De Bachelor is namelijk níet het enige ‘guilty pleasure’-programma waarvoor de dj gevraagd is. “Ik ben ook regelmatig gevraagd voor programma’s als Temptation IslandEx on the Beach en Love Island, maar daar heb ik nee tegen gezegd. Die liggen mij niet”, vertelt hij erover. Hij wil dan ook duidelijk maken dat het hem niet om de fame gaat. “I don’t give a shit.”

Positieve reacties

Omdat De Bachelor wat stijlvoller is dan de andere shows waarvoor hij gevraagd is, heeft hij hier wél ja tegen gezegd. “Ik krijg ook bijna alleen maar leuke, positieve reacties. Mijn ouders zijn supertrots, mijn vrienden lachen zich rot. Ik vind het een eer. Natuurlijk zijn er ook negatieve opmerkingen, maar in Utrecht zeggen we dan: ze kunnen beter lullen over je fiets dan fietsen over je lul.”

Op zoek naar een ‘maatje’

Tot 2019 had Tony een relatie met Maan de Steenwinkel (24), die laatst al reageerde op zijn deelname aan De Bachelor. De twee zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en altijd bevriend gebleven. Een relatie zat er voor hen tóch niet in, maar de dj zoekt in zijn nieuwe vriendin wel eigenschappen van zijn ex. “Wij konden superhard chillen en gek doen. Iemand die niet alleen bezig is met make-up, maar ook het water in springt als we in mijn boot zitten. En ook iemand die mijn leven aankan en begrijpt. Ik tour veel, doe veel shows, heb een chaotisch leven buiten coronatijd. Je moet niet bij mij zijn als je iemand wilt die om 18.30 uur bij je op de bank zit.”

Utrecht

Over één ding is Tony zeker. “Ik zou Utrecht niet verlaten voor een vrouw. Dat gaat natuurlijk in goed overleg, maar je hoeft mij niet te vragen om in Amsterdam te gaan wonen”, zegt hij in het interview met AD. “Ik wil nooit verder dan twintig minuten van de binnenstad met een Vespa.”

Superspannend

Hoewel Tony uitkijkt naar het avontuur, vind hij het ook “superspannend”. “Ik probeer maar gewoon zo chill mogelijk te blijven en het op me af te laten komen. Ik ben ook nog steeds zenuwachtig voor elke show, maar op het podium gaat dat altijd weer weg.”

Lees ook
Zó reageerde Maan toen ze hoorde dat haar ex Tony Junior meedoet aan ‘De Bachelor’

Wanneer?

Wanneer de opnames van De Bachelor precies van start gaan én wanneer we kunnen genieten van de reeks, is helaas nog niet bekend. De aanmeldingsronde is in ieder geval nog niet gesloten. Uiteindelijk zullen er achttien vrouwen zijn die – op een locatie in het buitenland – hun best mogen doen om Tony’s hart te veroveren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial)

Bron: Love Reality, NU.nl | Beeld: RTL, Instagram