Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tommy Lee post naaktfoto op Instagram en het internet gaat lós: ‘OH MY GOD’

Tommy Lee post naaktfoto op Instagram en het internet gaat lós: ‘OH MY GOD’

Tommy Lee post naaktfoto op Instagram en het internet gaat lós: ‘OH MY GOD’

Scroll je lekker door je timeline, komt er ineens een zéér expliciete foto van rockster Tommy Lee (59) voorbij. Gisteren kregen veel Instagram-gebruikers spontaan een naaktfoto van de ex van Pamela Anderson te zien. “Ooooopppsss”, schreef hij bij de foto, die niets aan de verbeelding overlaat.

Tommy Lee maakte de foto terwijl hij in bad aan het chillen was. Vooral zijn kleine Tommy speelde een zeer prominente rol en het internet ging helemaal los. De foto heeft zeker zo’n 4 uur op Instagram gestaan. Wat bijzonder is, gezien het platform er vaak als de kippen bij is om naaktfoto’s te weren.

‘OH MY GOD’

Lee’s huidige vrouw, de comédienne en actrice Brittany Furlan, reageerde met “OH MY GOD”, terwijl komiek Ryan Sickler schreef: “Voegt de camera 5 pond toe?” Ook Grindr, een dating-app voor lhbti’ers, deed een duit in het zakje: “Verkeerde app, schat.”

Er was ook kritiek. Sommige fans zeiden van de foto te walgen en verzochten Lee hem te verwijderen. De foto staat inmiddels niet meer op Instagram. Het is onduidelijk of Lee hem zelf heeft verwijderd of dat het platform heeft ingegrepen. De rockster heeft inmiddels wel een kunstzinnige versie van dezelfde foto geplaatst, waarbij je de naakfoto ‘geschilderd’ ziet.

Sekstape

Tommy kreeg een hele nieuwe generatie fans nadat de serie Pam & Tommy eerder dit jaar bij HBO uitkwam. Daarin wordt zijn relatie met Baywatch-ster Pam Anderson beschreven, inclusief de legendarische sekstape van het stel.

Bekijk hieronder een ‘veilige versie’ van de foto:

Tommy Lee

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Getty Images / Instagram