Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Musicalster Tommie Christiaan en vriendin in verwachting van eerste kindje

Musicalster Tommie Christiaan en vriendin in verwachting van eerste kindje

Musicalster Tommie Christiaan en vriendin in verwachting van eerste kindje

Tommie Christiaan en zijn vriendin Jamie krijgen een kindje. De 34-jarige musicalacteur maakte het blije nieuws zondag bekend op Instagram.

Tommie Christiaan vriendin zwanger

“Zien jullie dat mini buikje? Vandaag op ons 2 jarige jubileum willen we graag met iedereen delen dat we papa en mama worden!!,” schrijft de zanger op Instagram. Op de foto straalt de zanger en acteur naast het kleine buikje van Jamie.

Grootste wens

“Onze grootste wens komt uit en we zijn zo dankbaar en gelukkig dat we dit mogen meemaken”, vervolgt Tommie zijn post. “Het gaat super goed met Jamie en we genieten heel erg va de zwangerschap.” Collega’s Thomas Berge, Tim Douwsma en Ruben Annink laten hun felicitaties achter voor het stel.

Familieliefde

Naast de foto deelt het stel ook een korte video waarin te zien is hoe de aanstaande ouders het nieuws bekend maken aan familie. De musicalster noemt het “de magie van een flinke dosis familieliefde.” Wanneer Jamie is uitgerekend is nog niet bekend gemaakt.

Verloving

Tommie Christiaan (34) had nooit verwacht dat hij zo snel na de breuk met Michelle Splietelhof (38) begin september 2018 weer verliefd zou worden. Zeven jaar lang waren ze samen, ze zijn de ouders van dochter Lily (7) en er stond een bruiloft op de planning. Maar plotseling kwam het bericht dat ze hun verloving hadden verbroken. Een paar weken later bekende Tommie verliefd te zijn op Jamie Dors, die hij bij de musical On Your Feet! had ontmoet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Instagram, BrunoPress