Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Babynieuws! Musicalster Tommie Christiaan is vader geworden van een zoon én verklapt zijn bijzondere naam

Babynieuws! Musicalster Tommie Christiaan is vader geworden van een zoon én verklapt zijn bijzondere naam

Babynieuws! Musicalster Tommie Christiaan is vader geworden van een zoon én verklapt zijn bijzondere naam

Tijd voor beschuit met muisjes! Tommie Christiaan (35) en zijn geliefde Jamie Dors zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Afgelopen september maakte het stel bekend in blijde verwachting te zijn van hun eerste kindje samen.

Tommie Christiaan vader geworden

Op Instagram maakt de musicalster het heuglijke nieuws bekend. Dat doet hij met een prachtige foto van zijn pasgeboren zoon. “Wij zijn een gezin geworden!”, schrijft hij erbij. “Gisterochtend op 29 maart is onze prachtige zoon Bodi in mijn armen ter wereld gekomen.”

Thuisbevalling

Tommie vertelt dat de bevalling thuis heeft plaatsgevonden. “In bad, in een fijne rustige kamer met kaarsjes en met het juiste team om ons heen. Het was magisch en intens mooi. Iets waar we alleen maar van hadden durven dromen. Ik ben apetrots op mijn prachtige liefde Jamie, die op zo’n prachtige, sterke manier onze zoon op de wereld heeft gezet. Het was een droom die uit is gekomen en die onze verwachtingen compleet heeft overtroffen”, aldus de kersverse papa. Ook maakt hij de volledige naam van de kleine spruit bekend. “Welkom op de wereld Bodi Lío Max.”

Bibian

Terwijl hij zijn geluk niet op kan, staat Tommie ook stil bij het grote verlies van Bibian Mentel (48). “Hoe dicht kunnen geluk en verdriet bij elkaar staan. Ik stond eergisternacht buiten maar een heldere hemel te kijken met een prachtige volle maan, terwijl Jamie in bad zat om de weeën op te vangen en er bekroop me een gevoel wat ik niet helemaal kon plaatsen. Dat er iets ging gebeuren was duidelijk, maar dat Bibian tegelijkertijd bezig was haar laatste adem uit te blazen, had ik nooit kunnen bedenken”, schrijft Christiaan.

Celebrate life

Hij vervolgt: “Met een gebroken hart om dit verlies en een vervuld hart door de geboorte van onze zoon kan ik alleen maar denken dat dingen soms moeten gaan zoals ze gaan. The circle of life, of zo. Ik hoop dat onze zoon, al is het maar een klein beetje, iets heeft mogen vangen van haar spirit en karakter. Want wat was het een prachtig mens. Gecondoleerd aan de hele familie en iedereen die haar een warm hart toedraagt. Let’s cerebrate life and not mourn death.”

Lees ook
Musicalster Tommie Christiaan en vriendin in verwachting van eerste kindje

Dochter uit eerdere relatie

Tommie Christiaan (35) had nooit verwacht dat hij zo snel na de breuk met Michelle Splietelhof (38) begin september 2018 weer verliefd zou worden. Zeven jaar lang waren ze samen, ze zijn de ouders van dochter Lily (7) en er stond een bruiloft op de planning. Maar plotseling kwam het bericht dat ze hun verloving hadden verbroken. Een paar weken later bekende Tommie verliefd te zijn op Jamie Dors, die hij bij de musical On Your Feet! had ontmoet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tommie Christiaan (@tommiechris)

Beeld: Brunopress, Instagram