Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Why we love Tjitske: actrice doet mee aan Linda’s ‘body positivity’-trend met hilarische foto

Why we love Tjitske: actrice doet mee aan Linda’s ‘body positivity’-trend met hilarische foto

Why we love Tjitske: actrice doet mee aan Linda’s ‘body positivity’-trend met hilarische foto

Linda de Mol is deze week ’the talk of the town’. In het kader van #bodypositivity schittert de 55-jarige presentatrice en actrice in bikini op de cover van haar magazine (al twijfelen sommigen aan de echtheid van de foto). Naast andere BN’ers geeft ook goede vriendin Tjitske Reidinga gehoor aan haar oproep aan vrouwen om haar voorbeeld te volgen. Maar, zoals we van de hilarische actrice gewend zijn, doet ze dat wel op haar eigen, unieke wijze.

#Neckpositivity

De Doris-actrice deelt een selfie van haar afgezakte brilletje, warrige kapsel en… haar onderkin. De overdreven variant, met meerdere rollen, inclusief gekke bek. Hoewel vriendin Linda met ‘onzekerheden’ ongetwijfeld doelde op bikinivrees, leek Tjitske #neckpositivity een goede toevoeging aan de trend.

Reidinga rules

Eerlijk is eerlijk, de onderkin is een ander onderdeel van het lichaam waar veel vrouwen onzeker over zijn. Tjitske, die bekendstaat om haar eigenzinnigheid en liefkozend de ‘Bridget Jones van Nederland’ wordt genoemd, lijkt vrouwen duidelijk te willen maken dat dat onzinnig en onnodig is. Héérlijk verfrissend.

Lekker bekkie

Volgers kunnen de foto goed waarderen. “Hahaha, dit doet me denken aan als ik op mijn telefoon m’n camera aanzet en deze op selfiestand staat. Met mijn leesbril op, ik schrik me elke keer dood”, aldus een volger, wiens comment al tientallen keren geliket is. Ook bekende Nederlanders reageren onder de post. LINDA.-hoofdredacteur Karin Swerink moet ontzettend lachen om de selfie en comédienne Soundos el Ahmadi complimenteert de actrice met “een lekker bekkie en nekkie”.

Lees ook
Linda de Mol reageert op Photoshop-geruchten over ’te slanke’ bikinifoto

Linda beschuldigd van photoshoppen

Televisiekoningin Linda vertelt in haar tijdschrift dat ze met het #bodypositivity-thema zelf wel in bikini móest poseren. “De laatste keer dat ik in bikini poseerde, was ik veertien jaar jonger en tien kilo lichter, en toen vond ik het al doodeng”, aldus Linda. Ze wordt er wel van beschuldigd niet helemaal ‘echt’ te zijn op de cover. Woensdag reageert ze op de Photoshop-geruchten. Het nieuwe nummer ligt vanaf nu in de winkel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#neckpositive

Een bericht gedeeld door Tjitske Reidinga (@treidinga) op

De onderkin van Tjitske is haar volgers niet onbekend:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn eerste Corona selfie #ladiesnight straks live met mijn nepvlecht en nest van onderkinnen

Een bericht gedeeld door Tjitske Reidinga (@treidinga) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress