Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tim Hofman tevreden met resultaten BOOS-aflevering: ‘Er lijkt iets in beweging te komen’

Tim Hofman tevreden met resultaten BOOS-aflevering: ‘Er lijkt iets in beweging te komen’

Tim Hofman tevreden met resultaten BOOS-aflevering: ‘Er lijkt iets in beweging te komen’

Tim Hofman (33) ziet nu al resultaat van zijn uitzending van BOOS over the wanpraktijken bij The Voice of Holland. Op Instagram schrijft de presentator: “Er lijkt iets in beweging te komen.” Het is voor het eerst dat Tim weer openbaar reageert sinds de uitzending. 

Reactie Instagram

“Vrienden. Namens iedereen die in onze uitzending sprak of vanaf afgelopen donderdag gehoord wordt (misschien ben jij het): dank als je, samen met tienmiljoen (!) anderen, wilde luisteren”, begint Tim zijn verhaal.

“We zien bedrijven, universiteiten, verenigingen en andere instituten hun beleid aanpassen om een veiligere omgeving te creëren. Een kabinet (incl. minister president) zich uitspreken. Mannen met elkaar praten, vrouwen met elkaar delen. Het nieuws dat de hele wereld rond ging, en meer.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Nieuwe wind

Tim vertelt dat de beweging ‘waardevol’ is, maar “dat we er nog niet zijn”. “Het voelt als de eerste forse zucht van een nieuwe win”‘, schrijft hij. Ook schrijft Tim nog over het maakproces van de desbetreffende uitzending. “Voor nu kom ik even niet verder dan drie foto’s van nachtelijke montages, gepleegde belletjes waarvan je nooit dacht dat je ze zou plegen en hopeloze pogingen tot tien minuten extra slapen.”

Verder laat de presentator nog weten dat er de komende weken geen nieuwe afleveringen van BOOS zullen komen. “Wij zijn werken aan mooie verhalen en zaken, een nieuwe studio bouwen én beginnen met de voorbereidingen van een nieuw seizoen Pak De Macht.”

Lees ook
Zimra Geurts accepteert excuses Tim Hofman: ‘We waren jonge mensen die lompe, domme opmerkingen maakten’

Seksueel overschrijdend gedrag

Afgelopen donderdag onthulde Tim in een aflevering van zijn YouTube-programma BOOS tientallen gevallen van seksueel overschrijdend gedrag wat zich heeft afgespeeld bij de The Voice of Holland. Zo kwamen onder meer Ali B, Marco Borsato en bandleider Jeroen Rietbergen flink onder vuur te liggen. Er zijn steeds meer vrouwen die zich inmiddels publiekelijk hebben uitgesproken over seksueel overschrijdend gedrag en hun eigen ervaringen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: BrunoPress