Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers walgen van ‘respectloze’ en ‘opdringerige’ Tim Hofman in ‘Op1’

Kijkers walgen van ‘respectloze’ en ‘opdringerige’ Tim Hofman in ‘Op1’

Kijkers walgen van ‘respectloze’ en ‘opdringerige’ Tim Hofman in ‘Op1’

Tim Hofman vervangt Sophie Hilbrand tijdelijk bij ‘Op1’. Maandagavond 3 augustus mocht Tim voor het eerst aanschuiven als gastheer bij de talkshow en ook komende maandag mag hij plaatsnemen naast Hugo Logtenberg, die sinds de start van de talkshow een duo vormt met Sophie. Van veel kijkers mag Tim volgende week echter best thuisblijven: zijn optreden kan rekenen op bakken kritiek.

‘OP1’-kijkers #BOOS op Tim

Waar Tim met andere programma’s als Over Mijn Lijk en zijn eigen format #BOOS vaak niets dan lof oogst, kunnen veel kijkers van Op1 zijn manier van interviewen maandagavond niet waarderen. Vooral de manier waarop hij arts-microbioloog Jan Kluytmans benaderde stuit op veel verzet, zo blijkt na een rondje Twitter.

Respectloos en opdringerig

De manier waarop Tim Kluytmans aansprak over en vroeg naar de coronamaatregelen, schoten in het verkeerde keelgat. Ook de volgens velen “opdringerige” houding waarmee hij zou willen “scoren”, viel niet in de smaak. “U bent hier de deskundige, scholen open of dicht”, legde hij de arts, die geen politiek standpunt wilde innemen, onder meer voor. “Wat een respectloze manier van interviewen” en “Tim Hofman is duidelijk nog een groentje” en “hier niet klaar voor”, klinkt het op Twitter.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Positieve reacties

Toch is niet iedereen negatief over Tim’s Op1-optreden. “Heerlijk, die Tim Hofman. Eindelijk een kritische noot aan tafel in plaats van die meelijwekkende meelopers”, schrijft iemand. Een ander zegt: “Tim, je was top bezig. Maak het ze maar lastig, Ascher had je bijna in de tang”. Ook vinden verschillende kijkers het fijn dat er eindelijk eens iemand doorvraagt in het programma.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Tim Hofman zet tattoo voor overleden ‘Over Mijn Lijk’-kandidate en ervaart bijzonder toeval

Tim nog niet uit beeld

Een kijkcijfersucces of niet, de omroep is dik tevreden over Tim in Op1. BNNVARA wil tenminste nog één week extra door met Tim, zo maakte hij gisteren zelf bekend in een Instagram-Story. “Baas belde. Extra avond Op1. Tot volgende week maandag.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

went wel.??

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Bron: Superguide | Beeld: Still