Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wát een kast van een huis: in déze Amsterdamse villa wonen Tijl Beckand en zijn vriendin

Wát een kast van een huis: in déze Amsterdamse villa wonen Tijl Beckand en zijn vriendin

Wát een kast van een huis: in déze Amsterdamse villa wonen Tijl Beckand en zijn vriendin

Als er iemand middenin de spotlights staat deze week, dan is het Tijl Beckand (46) wel. Met zijn deelname aan ‘De Slimste Mens’ heeft de RTL-presentator heel wat tongen losgemaakt, maar zelf ziet hij zelf wel de humor in van alle kritiek die hij over zich heen krijgt. Momenteel is Tijl nog altijd in de race om de grote seizoenswinnaar van de tv-quiz te worden, wat natuurlijk de nodige spanning met zich meebrengt. Gelukkig heeft hij een prachtig huis waar hij zich tussentijds kan terugtrekken, samen met zijn hoogzwangere vriendin Markell Helmann.

Vriendin Tijl Beckand

In 2017 strandde Tijl’s huwelijk met de moeder van zijn eerste twee kinderen. Lang bleef hij niet alleen: hij viel als een blok voor de productie-assistente met wie hij samenwerkte. Het gerucht gaat dat Tijl en Markell al samen waren voordat hij scheidde. Daar heeft de Lama zich verder niet over uitgelaten, maar hij besloot met haar verder te gaan. Afgelopen jaar kocht het stel een villa in Amsterdam, waar ze hun intrek namen met hun kinderen. Tijl en Markell verwachten in februari hun tweede kindje samen. Daarmee wordt de presentator voor de vierde keer vader.

Villa in Amsterdam

Volgens de website Bekende Buren hebben Tijl en Markell een duizelingwekkend bedrag van 1.085.000 euro neergeteld voor de luxe villa in Amsterdam, waarop ze een hypotheek hebben laten vestigen van 1.287.500 euro. Het gaat om een huis met een woonoppervlakte van maar liefst 250 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. De woning zou vijf slaapkamers tellen, twee badkamers hebben én over een inpandige garage beschikken. Daarnaast grenst er een zonnig terras aan de master bedroom en ligt de grote tuin aan het water. Benieuwd hoe de villa van Tijl en zijn vriendin eruitziet? Híer vind je een reeks foto’s van de woning.

Lees ook
Mooi stel: dít is hoe de zwangere vriendin van Tijl Beckand eruit ziet

De Slimste Mens

Sinds een week is Tijl iedere werkdag te zien in De Slimste Mens, waarin hij het tot nu toe al heeft weten te schoppen tot de halve finale. Die vindt vanavond plaats, met ook kandidaten Rob Kemps (35) – zó ziet zijn gezin eruit – en Emma Wortelboer (24). Hoewel Tijl telkens een ronde verder weet te komen, moet hij het iedere keer wel doen met een hoop negatieve reacties. Daar hebben zowel de RTL-presentator zelf als zijn mede-kandidaat Rob inmiddels op gereageerd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Bron: BekendeBuren.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram