Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig babynieuws! Tijl Beckand vader geworden van vierde kindje én verklapt bijzondere naam

Prachtig babynieuws! Tijl Beckand vader geworden van vierde kindje én verklapt bijzondere naam

Prachtig babynieuws! Tijl Beckand vader geworden van vierde kindje én verklapt bijzondere naam

De week is prachtig begonnen voor Tijl Beckand (46) en zijn geliefde Markell Helmann. De twee zijn de trotse ouders geworden van een dochter, zo maakt de presentator bekend met een reeks zoete foto’s op Instagram. Daarbij verklapt hij meteen de bijzondere naam van het kleine meisje.

Tijl Beckand vader geworden

Tijl deelt een kleine glimp van zijn de pasgeboren baby. “Vandaag geboren om 9:34 uur: Dédée Hendrika Mariëtte Beckand. Vernoemd naar mijn tante Aleida Andrée (roepnaam Dédée) Markell’s moeder Hendrika (roepnaam Rita) en wijlen tante Mariëtte”, legt de presentator – die binnenkort met een nieuw, bloedstollend programma komt – uit. “Moeder en dochter maken het heel goed!”

Gelukswensen

De felicitaties stromen binnen voor Tijl en Markell. “Zó mooi! Gefeliciteerd lieve allebei!!!”, reageert een enthousiaste fan. “Veel geluk!”, voegt iemand anders daaraan toe.

Gezin Tijl Beckand

Met de komst van Dédée is Tijl voor de vierde keer vader geworden. Samen met Markell had hij al een zoontje, genaamd Faas (2). Daarnaast heeft de oud-Lama twee kinderen met zijn ex-vrouw Nicolette: Bente (13) en Fiene (8).

Lees ook
Wát een kast van een huis: in déze Amsterdamse villa wonen Tijl Beckand en zijn vriendin

Kast van een huis

In 2017 strandde Tijl’s huwelijk met de moeder van zijn eerste twee kinderen. Lang bleef hij niet alleen: hij viel als een blok voor de productie-assistente met wie hij samenwerkte. Het gerucht gaat dat Tijl en Markell (zó ziet zij eruit) al samen waren voordat hij scheidde. Daar heeft de Lama zich verder niet over uitgelaten, maar hij besloot met haar verder te gaan. Afgelopen jaar kocht het stel déze villa in Amsterdam, waar ze hun intrek namen met hun kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram