Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tijl Beckand over monogamie in relatie: ‘Ik heb weleens iets beëindigd, terwijl er iets anders begon’

Tijl Beckand over monogamie in relatie: ‘Ik heb weleens iets beëindigd, terwijl er iets anders begon’

Tijl Beckand over monogamie in relatie: ‘Ik heb weleens iets beëindigd, terwijl er iets anders begon’

Tijl Beckand (46) is inmiddels alweer een paar jaar gelukkig in de liefde, met de vrouw met wie hij naar verluidt een affaire had tijdens zijn vorige relatie. Markell en hij zouden al samen zijn voordat hij scheidde van de moeder van zijn twee oudste kinderen, al praat de presentator niet graag over die periode. Toch doet hij een voorzichtig boekje open in een gloednieuw interview.

Monogamie

In de nieuwe editie van LINDA. gaat Tijl het gesprek aan met zangeres Lakshmi. Wanneer het onderwerp monogamie aan bod komt, laat de presentator in het midden of hij altijd trouw is geweest. “Nou ja, laat ik zeggen dat ik weleens in een situatie heb gezeten waarin iets eindigt, terwijl er iets anders begon”, doelt hij op het einde van zijn huwelijk met Nicolette – met wie hij twaalf jaar samen was – en het begin van zijn romance met Markell.

Te snel gaan samenwonen

Er is één ding dat Tijl daarvan geleerd heeft. “Dat er nooit een goede dag is om iets te beëindigen”, vervolgt hij. “Je bent of te snel of je gaat er net te lang mee door. (…) Ik ben pas op mijn 27e uit huis gegaan en ging toen direct samenwonen. Dat zou ik niemand aanraden.”

Lees ook
Prachtig babynieuws! Tijl Beckand vader geworden van vierde kindje én verklapt bijzondere naam

Kast van een huis

In 2017 strandde Tijl’s huwelijk met de moeder van zijn eerste twee kinderen. Lang bleef hij niet alleen: hij viel als een blok voor de productie-assistente met wie hij samenwerkte. Het gerucht gaat dat Tijl en Markell (zó ziet zij eruit) al samen waren voordat hij scheidde. Daar heeft de Lama zich verder niet over uitgelaten, maar hij besloot met haar verder te gaan. Afgelopen jaar kocht het stel déze villa in Amsterdam, waar ze hun intrek namen met hun kinderen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Bart Honingh voor Flair