Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een tijdlijn van de relatie van André Hazes en Monique Westenberg: hoe vaak heeft Monique hem al vergeven?

Een tijdlijn van de relatie van André Hazes en Monique Westenberg: hoe vaak heeft Monique hem al vergeven?

Een tijdlijn van de relatie van André Hazes en Monique Westenberg: hoe vaak heeft Monique hem al vergeven?

Het is zover: André Hazes en Monique Westenberg zijn weer bij elkaar. Monique laat op Instagram weten dat ze samen met kleine Dré naar Amerika is vertrokken, waar papa André momenteel vertoeft. De komende tijd zullen ze daar als gezin samen tijd doorbrengen.

Het is niet de eerste make-up na een break-up. De twee hebben een nogal een turbulente relatie, want Monique was niet de enige vrouw in het leven van André. Hieronder zetten wij voor je op een rijtje wat er sinds het begin van hun relatie allemaal is gebeurd en hoevaak de twee elkaar al terugvonden.

Augustus 2014: begin relatie

Hun relatie begon in 2014, toen André op 27 augustus voor het eerst een foto deelde op sociale media van zijn nieuwe vriendin Monique. André was destijds 20 en Monique 16 jaar ouder, 36 dus.

April 2016: kleine Dré op komst

De twee zijn twee jaar lang gelukkig samen en in april 2016 kondigen ze dan ook aan dat ze in oktober hun eerste kindje verwachten. Op 25 oktober deelt Monique via Instagram dat hun zoontje Andreas Martinus Hazes is geboren. “Ik had me tijdens deze uren geen betere steun kunnen wensen dan mijn eigen man,” schrijft Monique erbij.

Oktober 2017: relatiecrisis

De relatie houdt helaas geen stand. Een jaar na de geboorte van zoontje Dré komen de eerste berichten over een relatiecrisis naar buiten. In aanloop op André concertreeks in Ahoy slaapt hij ineens niet meer thuis. Uiteindelijk vertelt hij dat dat kwam, omdat Monique hem uit huis had gegooid. “Monique had me zelfs uit huis gegooid. Ik had het punt bereikt waarop ik dacht: prima.”

April 2018: voor het eerst uit elkaar

In 2018 maakt het koppel bekend echt uit elkaar te zijn. Dat komt volgens Monique door André’s drukke artiestenleven. “Veel spanning, weinig thuis, weinig tijd voor het gezin. Zijn agenda is ontzettend volgepropt en hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin,” vertelt Monique.

André geeft aan dat hij zijn werk simpelweg te leuk vindt. “Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk en ja, dat botst gewoon. Ik heb dingen verpest.”

Mei 2018: toch weer samen

Het mocht niet lang duren. Een maand later deelt Monique een vakantiefoto met haar gezin, inclusief André dus. De twee zijn weer samen. Onder de foto schrijft ze de volgende tekst: “Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.”

November 2019: relatie met Bridget Maasland

Vanaf dat moment lijkt alles weer koek en ei. Met nadruk op ‘lijkt’. Want in november 2019 stuurt André een opmerkelijk appje naar Monique, waarin hij vertelt dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw.

Monique vertelt via Instagram wat er precies aan de hand is. “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens heeft voor een andere vrouw, met wie hij al een tijdje contact heeft. Wie dit is, maakt het alleen maar pijnlijker.

André blijkt een relatie te hebben met Bridget Maasland. De twee waren geen onbekenden voor elkaar. André ging namelijk al eens vreemd aan het begin van zijn relatie met Monique. En dat was met niemand minder dan: Bridget! Kerst 2019 vraagt André Bridget zelfs ten huwelijk, zo vertelde zij later. Zij zei daarop ‘ja’.

Februari 2020: toch weer terug naar Monique

De relatie met Bridget blijkt toch geen goed idee en het stel kondigt drie maanden later al aan er mee te stoppen. Volgens hen door de druk die op de relatie was komen liggen. Een kortstondige liefde dus.

Monique blijkt wel heel vergevingsgezind, want in diezelfde maand kondigt André alweer aan dat hij wederom samen is met Monique. Op Instagram deelt hij een foto met zijn oude vertrouwde liefje.

December 2020: een huwelijksaanzoek

Op 12 december is het zover. André vraagt Monique ten huwelijk. Na een uiterst bewogen relatie lijkt het dan toch eind goed, al goed. Monique zegt namelijk volmondig ‘ja’. André schrijft dan op Instagram: “Mijn grote liefde, sterkste en mooiste vrouw op aarde zei JA!”

Maart 2021: verloving verbroken en twee nieuwe liefdes

Toch geen goede afloop. Op 10 maart 2021 verbreken de twee dan toch echt officieel hun relatie. De verloving wordt verbroken, maar waarom is op dat moment nog onduidelijk. Wel komt de naam Sarah van Soelen opmerkelijk vaak naar voren.

André vertelt tijdens een interview met Shownieuws dat hij geen spijt had van de verloving, op dat moment was dat wat hij wilde, zo vertelt hij. Het aanzoek ging goed, maar kort daarna braken de eerste ruzies alweer uit, omdat Monique André niet kon vertrouwen. Dat was ook terecht, zo zei hij zelf.

Uiteindelijk blijkt André toch een relatie te hebben met Sarah van Soelen. De twee laten aan heel Nederland zien hoe verliefd ze zijn. Ze kondigen zelfs als snel aan dat ze samen willen gaan wonen. Toch eindigt ook André’s relatie met Sarah. In oktober 2021 zegt Sarah nog dat de twee een pauze nemen, maar in december 2021 blijkt André een relatie te hebben met een ander, zijn jeugdvriendin Anne Rose Zonneveld. Ook met haar wil André samen gaan wonen, maar zover komt het niet. De twee blijken in januari 2022 alweer uit elkaar te zijn.

Maart 2022: André bij Monique op de bank

André zoekt kort na zijn breuk met Anne Rose alweer toenadering tot zijn ex. Na een flinke pauze is Monique Westenberg namelijk weer in beeld. Maart 2022 wordt André bij Monique thuis op de bank gespot. In een story op Instagram deelt Monique een foto van zoontje Dré, met op de achtergrond, vader André. Vanaf dat moment vraagt iedereen het zich weer af: zijn André en Monique weer samen?!

Lees ook
Zou Rachel een hereniging tussen Monique en André wel zien zitten?

April 2022: André en Monique weer samen

En ja hoor, het hoge woord is eruit! André Hazes en Monique Westenberg zijn weer samen. Dat lezen we onder een post op Instagram. Monique vertelt dat zij, André en hun zoontje met zijn drieën op vakantie gaan om tijd met elkaar door te brengen.

Wordt vervolgd….

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair, Cosmopolitan | Beeld: Brunopress