Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tijdens heftige ruzie dreigde Gordon volgens Jeffreys zus met een overdosis

Tijdens heftige ruzie dreigde Gordon volgens Jeffreys zus met een overdosis

Tijdens heftige ruzie dreigde Gordon volgens Jeffreys zus met een overdosis

In oktober gingen Gordon en zijn ex Jeffrey de Visser uit elkaar. De twee hadden vier maanden een relatie. Wat leek op een rustige break-up kreeg toch een andere wending: een flikse ruzie.

Afgelopen maandagavond melde RTL Boulevard dat Gordon, Jeffrey met een vriendin naar Dubai liet overvliegen. Waar Gordon hoopte op een nieuwe start, kondigde Jeffrey aan dat een relatie er niet meer in zat.

Overdosis

In het restaurant kregen de twee ruzie. Gordon zou tijdens de ruzie geweld hebben gebruikt en een glas wijn naar Jeffrey hebben gegooid. De foto’s van de zichtbare verwondingen van Jeffrey gaan rond op social media.

Zaterdag vertelde Jeffreys zus aan verschillende media over de ruzie met Gordon: “Gordon probeerde Jeffrey wijs te maken dat hij een einde aan zijn leven zou maken als Jeffrey weg zou gaan. Gordon wilde zichzelf injecteren met niet een normale dosis, maar een hele spuit insuline. Jeffrey wist de spuit te bemachtigen en heeft deze weggegooid.”

Lees ook
Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

Reactie management

Naast Jeffreys zus kwam ook het management van Gordon met een statement. Hieruit blijkt dat Gordon eigenlijk niet wil reageren. “Maar gezien de uitlatingen op verscheidene kanalen dat Gordon geweld zou hebben gepleegd tegenover Jeffrey, kunnen wij niet meer onze lippen op elkaar houden. Hierbij willen we dan ook mededelen dat er geen geweld is geweest! En dat deze verhalen pertinent onjuist zijn.”

Jeffrey ging volgens zijn zus alleen naar Dubai om de relatie helemaal te beeïndigen.Mijn broertje is door Gordon overgehaald om naar Dubai te komen. Jeffrey wilde Gordon vergeven zodat hij normaal verder kan met zijn leven, zonder dagelijks gestalkt te worden door Gordon. Voordat Jeffrey het vliegtuig instapte heeft hij duidelijk aangegeven geen romantische intenties te hebben.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide & Nu.nl | Beeld: Brunopress