Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tienermoeder Loeki (17) maakt diepe indruk in Vier handen op één buik

Tienermoeder Loeki (17) maakt diepe indruk in Vier handen op één buik

Tienermoeder Loeki (17) maakt diepe indruk in Vier handen op één buik

In het programma Vier handen op één buik worden tienermoeders gevolgd bij de voorbereiding op de komst van hun baby. Deze week zien we de 17-jarige Loeki, een jonge moeder waar kijkers diep van onder de indruk zijn. 

Vier handen op één buik

De jonge Loeki wordt bijgestaan door bekende moeder Maxime Meiland, die haar helpt bij de zwangerschap, de bevalling en de periode erna. Loeki raakte zwanger van haar zes jaar oudere ex-vriend, die op het moment van de opnames niet meer in beeld is. Lange tijd twijfelde ze of ze het kindje wel wilde houden, zeker omdat haar omgeving niet heel positief reageerde op de zwangerschap. Uiteindelijk gaat Loeki meerdere keren naar een abortuskliniek, maar besluit toch om geen abortus te laten doen.

Maxime Meiland, zelf ook jong moeder geworden, staat Loeki bij in het proces. Aangezien de band tussen Loeki en haar moeder niet heel goed is, probeert Maxime hun te helpen met een paar activiteiten. Ondanks dat Maxime probeerde te bemiddelen tussen Loeki en haar moeder, staat Loeki er toch veelal alleen voor. Later organiseert Maxime met veel plezier ook een babyshower voor de jonge mommy-to-be.

Lees ook
Moederleven Kim Feenstra gaat niet over rozen: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Loeki doet het alleen super goed

Na een snelle bevalling wordt zoontje River geboren. En ondanks dat Loeki veel alleen moet doen omdat ze alleen woont, lukt dat haar heel goed. Ze voedt de kleine River op in haar kleine appartementje en gaat rustig om met haar situatie als alleenstaande moeder. De moeder van Loeki probeert meer voor haar kleinzoon te zorgen nu hij er is, al heeft Loeki wel andere ideeën over de opvoeding. De vader van River blijkt later ook weer in beeld te zijn.

De jonge moeder laat een diepe indruk achter bij kijkers, die vinden dat ze geweldig omgaat met haar pasgeboren zoontje, ondanks dat ze nog zo jong is. “Nog zó jong, eigenlijk een kind die een kind krijgt, maar ik vind haar wel heel wijs en verstandig!”, zegt iemand. “Respect hoor voor deze meid. 16 jaar en alles zo goed op een rijtje”, reageert een andere kijker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BNNVARA