Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thomas van der Vlugt geeft zich bloot aan Chantal Janzen: ‘Ik durf er niet vól in te springen’

Thomas van der Vlugt geeft zich bloot aan Chantal Janzen: ‘Ik durf er niet vól in te springen’

Thomas van der Vlugt geeft zich bloot aan Chantal Janzen: ‘Ik durf er niet vól in te springen’

We kennen hem allemaal wel, Thomas van der Vlugt (30), die in De Bachelor op zoek ging naar de liefde. Hij heeft zich figuurlijk blootgegeven tijdens de zoektocht naar de ware. De liefde vinden is gelukt, hij heeft nu een relatie met kandidate Merel. Thomas vertelt in een interview met Chantal Janzen (43) meer over zijn relatie én hij geeft zich letterlijk bloot. 

Helemaal naakt

Thomas is helemaal naakt gegaan in het bijzijn van Chantal Janzen voor haar blad &C. “Je kan je voorstellen dat het even spannend was”, vertelt Thomas op zijn Instagram. Hij vertelt in het interview dat hij het lastig vindt om “meteen 100 procent voor iemand te gaan”.

“Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik.”

De Bachelor

Thomas is door zijn liefdesavontuur bij De Bachelor helemaal een hot item geworden. Thomas laat weten dat er sindsdien veel meer aandacht voor hem is. Zijn vriendin Merel probeert hij dan ook in bescherming te nemen. “Ze krijgt veel te verduren. Een negatief bericht blijft altijd veel langer hangen dan een positief bericht. Ik weet: vandaag ben je nieuws, een hot topic, maar morgen ben je vergeten.”

Merel krijgt soms mediatraining van haar lover Thomas. “Laatst werd ze voor het eerst geïnterviewd. Dan gaan we van tevoren oefenen. Ze kan bijzonder goed politiek correct antwoorden. Beter dan ik.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress