Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thomas Berge over ‘geweldige’ band met ex: ‘Ik hou van Myrthe met heel mijn hart en ziel’

Thomas Berge over ‘geweldige’ band met ex: ‘Ik hou van Myrthe met heel mijn hart en ziel’

Thomas Berge over ‘geweldige’ band met ex: ‘Ik hou van Myrthe met heel mijn hart en ziel’

Zo’n vier jaar geleden zetten Thomas Berge (30) en Myrthe Mylius (36) een punt achter hun relatie. De twee zijn voor altijd aan elkaar verbonden door hun zoon Jack (7), maar dat is niet het enige wat hen bij elkaar houdt. De ouders hebben namelijk een bijzondere band; de zanger geeft zelfs toe voor zijn ex-vriendin én natuurlijk hun kind weer verhuisd te zijn naar Alphen aan den Rijn.

Band Thomas Berge en ex Myrthe

Hoewel Thomas en Myrthe al jaren geen liefdeskoppel meer zijn, is hun band “echt geweldig” volgens de zanger. “Ik hou van Myrthe met heel mijn hart en ziel om wie ze is als persoon, maar onze energieën zijn hetzelfde”, zegt hij in de nieuwe editie van 100%NL Magazine. “De keuzes die je maakt als je uit elkaar gaat, of als je op de een of andere manier slechter met elkaar omgaat, hebben altijd te maken met je eigen ego. Als je dat ego opzij kunt zetten, gaat alles veel makkelijker.”

‘Allerbeste keuze ooit’

Na de breuk met Myrthe heeft Thomas, die in zijn paspoort Chiel Ottink heet, meerdere woonplaatsen gehad. Zo heeft hij een korte periode in Amsterdam gewoond, maar ook aan de Vinkeveense Plassen en in Huizen. Inmiddels woont Berge toch weer in Alphen aan den Rijn, voor zijn gezin. Volgens de zanger is het “de allerbeste keuze ooit” geweest. “Myrthe woont zeshonderd meter verderop”, vertelt hij erover in het tijdschrift. “Jack is een keer op een woensdagmiddag naar me toe gefietst vanuit school. Toen deed ik de deur open en daar stond mijn kleine man. Dat moment besefte ik dat dit de juiste beslissing was.”

Steun en toeverlaat

Eerder dit jaar vertelde Thomas Berge al in Flair dat hij veel steun heeft aan Myrthe. “Ik vind het fijn dat we dicht bij elkaar wonen”, aldus de zanger. “We zien elkaar vaak, we doen leuke dingen samen. Voor Jack is dat ook heel fijn.” Wat voor een vader Thomas voor zijn zoon is? “Streng, maar ook heel lief en warm. Ik wil hem meegeven dat hij alles kan. Dat hij alles kan zijn, worden of doen. Mijn ouders hebben me daar nooit in geremd en dat is iets wat ik nu heel erg waardeer. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik mijn passie, muziek, kon volgen. Voor Jack geldt hetzelfde.”

Verre van netjes

In datzelfde interview gaf Thomas toe dat hij het “verre van netjes” heeft gedaan, toen hij en Myrthe uit elkaar gingen. “Daar baalde ik van, ook voor Jack”, biecht hij op. Wat er misging? “Ik had veel te weinig aandacht voor haar. Voor dat wat ze deed, voor de persoon wie ze is. Iedereen wil gehoord en gezien worden, maar ik deed dat gewoon niet. Ook in die zin is ouder worden fijn, dat je jezelf een schop onder je kont kunt geven.”

Lees ook
Thomas Berge: ‘Toen Myrthe en ik uit elkaar gingen, heb ik dat verre van netjes gedaan’

Geen verwachtingen

Hoewel Thomas in de tussentijd wel de liefde had gevonden bij Cassidy, heeft hij op dit moment geen serieuze relatie. Wel zegt hij in 100%NL Magazine van vrouwen te genieten zónder er een label op te plakken. “Ik zeg nu ook: ‘Je moet geen verwachtingen van mij hebben. Die kan ik op dit moment niet waarmaken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Toen en nu ❤️

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Als je weet waar je voor vecht, is de strijd gemakkelijk ❤️ #family #moederdagontbijt

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nu wil je nog lekker knuffelen, straks is het niet meer stoer ? Love u buddy

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy (Bird)hday !! Omdat je zo van geel houdt en lieve diertjes !! ❤️ @myrthemyliusofficial

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram