Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thijs Römer: ‘Ik werd versierd door Igone!’

Thijs Römer: ‘Ik werd versierd door Igone!’

Thijs Römer: ‘Ik werd versierd door Igone!’

Nét voor het einde van het jaar maakte acteur Thijs Römer zijn relatie met danseres Igone de Jongh bekend. De twee blijken elkaar via Instagram te hebben leren kennen en nu heeft Thijs onthuld dat niet hij maar zij het initiatief nam ‘ Zij heeft mij versierd!”

Instagram
De twee hebben veel gemeenschappelijke vrienden en zo zijn de twee in contact geraakt. ”Ik hoorde die naam wel heel veel, dat maakte me nieuwsgierig. Toen ik als zo’n beetje de laatste bekende Nederlander een Instagram-account aanmaakte, kreeg ik op een gegeven moment een like van Igone. Oh, dat is die vrouw die al mijn vrienden inpikt!”, vertelt Thijs in een interview met het AD. ”Ze stuurde me vervolgens een berichtje en zo is het balletje gaan rollen.”

Gênant
Ondanks dat Igone en Thijs slechts een paar weken aan het daten waren, brachten ze het nieuws over hun liefde al wel naar buiten. Dit in verband met hun kinderen. “Ik geneer me om dit te doen, want het is nog zo pril en ‘van ons’. Dat we het nu bevestigen heeft te maken met de leventjes van onze kinderen die van alles horen op het schoolplein. Igone en haar man zijn al een jaar uit elkaar, wij zijn net een paar weken samen.”

Bron: RTL

Lees ook: