Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thijs Römer reageert op heftige beschuldiging van seksueel grensoverschrijdend gedrag

Thijs Römer reageert op heftige beschuldiging van seksueel grensoverschrijdend gedrag

Thijs Römer reageert op heftige beschuldiging van seksueel grensoverschrijdend gedrag

Thijs Römer (43) wordt door een vrouw uit Groningen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het gaat om de 20-jarige Nena, die veel contact had met Römer toen ze 14 was. Zij vroeg op Twitter om een reactie van Thijs en die heeft hij nu gegeven. 

Reactie niet nodig

Aan het juicekanaal Juice Channel vertelt Nena dat ze zes jaar geleden, toen ze 14 was, contact kreeg met Thijs Römer. Volgens haar heeft Thijs haar toen gevraagd om ongepaste foto’s en geluidsopnamen te sturen. “Hey Thijs Römer. Ken je mij nog? Ik jou namelijk wel helaas. Ga je nu even eerlijk zijn over ons contact van 6 jaar geleden?” schrijft Nena op Twitter. Ik geef je een dag om zelf op te biechten. Ik was fucking 14, Thijs. Ik was jong, dom en verliefd op jou. Misbruik heb je ervan gemaakt.”

Het bleef aan de kant van Thijs lange tijd stil, maar de acteur heeft inmiddels gereageerd op de beschuldiging van Nena. Via Twitter doet Thijs zijn verhaal en vertelt hij waarom hij niet eerder reageerde.

“In de afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan. Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren.” Daarna haakt hij in op het verhaal van Nena. “Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver.”

Lees ook
Thijs Römer beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: ‘Ik was f*cking 14, Thijs’

Aangifte

Thijs is duidelijk aangeslagen door het nieuws en ontkent tot op heden alles. Als laatst zegt hij in te grijpen als de beschuldigingen niet stoppen. “Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: Brunopress