Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thijs Römer laat van zich horen na #metoo-beschuldigingen

Thijs Römer laat van zich horen na #metoo-beschuldigingen

Thijs Römer laat van zich horen na #metoo-beschuldigingen

Na drie weken laat Thijs Römer weer van zich horen op Twitter. Hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en sindsdien was hij van de radar. Tot nu, want de acteur zit weer op Twitter. Dit weekend plaatste hij twee berichtjes.

Thijs op Twitter

Thijs Römer was erg stil op Twitter sinds hij beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag. Dit weekend liet hij wel weer van zich horen. De acteur via een bericht op Twitter weten dat hij de serie Goliath heel goed vindt. Ook plaatste hij een krantenartikel over zijn vrouw Igone de Jongh. Hij schreef bij het berichtje: “Trots op mijn liefje.” Thijs gaat verder niet in op de #metoo-beschuldigingen.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Thijs Römer schreef ooit een boek over seksueel grensoverschrijdend gedrag (en het lijkt verdacht veel op de huidige beschuldigingen)

Aangifte wegens smaad en laster

Op 10 mei had Thijs voor het laatst van zich laten horen. Hij gaf toen aan dat hij aangifte wilde doen wegens smaad en laster als er geen einde zou komen aan de verhalen over mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Een 20-jarige vrouw deelde meerdere berichten over Thijs waarin ze de acteur beschuldigt van grensoverschrijdend gedrag toen ze 14 jaar oud was.

“In afgelopen dagen zijn meerdere wilde verhalen over mij de rondte gegaan”, liet Thijs toen weten. “Tot op heden voelde ik mij niet genoodzaakt hierop te reageren. Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver. Ik hoop niet dat het nodig zal zijn, maar als dit niet stopt zal ik aangifte moeten doen wegens smaad en laster.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress