Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thijs Römer deelt foto met dochter Sammie: ‘Wat lijkt ze op haar moeder’

Thijs Römer deelt foto met dochter Sammie: ‘Wat lijkt ze op haar moeder’

Thijs Römer deelt foto met dochter Sammie: ‘Wat lijkt ze op haar moeder’

Thijs Römer verblijdde zijn volgers op Instagram onlangs met een selfie met dochter Sammie. Voordat hij een relatie kreeg met Igone de Jongh was Thijs getrouwd met Katja Schuurman. Samen kregen ze een dochter, Sammie dus. Het meisje is inmiddels alweer bijna 12 jaar. Wat zijn volgers vooral opvalt is hoeveel Sammie lijkt op moeder Katja.

Kleine meisjes worden groot

Met haar 12 jaar gaat Sammie bijna naar de middelbare school, een flinke mijlpaal. “Sammie, bijna 12 jaar oud, bijna naar de middelbare, bijna een volgende stap,” schrijft Thijs onder de foto. Hij sluit zijn bijschrift af met een blijk van liefde. “Bijna altijd vrolijk! Voor altijd mijn meisje.”

Gelijkenis

Volgers vinden de foto super lief. Zo reageert Soundos El Ahmadi: “Echt een lief kind is ze ❤️.” Ook Chantal Janzen en Wendy van Dijk reageren.

Wat volgers vooral opvalt is de gelijkenis tussen Sammie en Katja. Sammie heeft volgens volgers namelijk nogal wat trekken van haar moeder. “Ze lijkt op jullie allebei, maar zie echt veel meer van Katja Schuurman in haar gezichtje. Mooie familie!”, reageert een volger. “Wat lijkt ze op der moeder😍😍”, reageert een ander.

Lees ook
Liefde in de lucht: Katja Schuurman heeft na ‘maanden janken’ weer vlinders in haar buik

Toch wil een volger er ook op attenderen dat Sammie een mix is van zowel vader als moeder. “Prachtige jonge dame Thijs. En nee ze lijkt niet op jou of op Katja. Sammie lijkt op zichzelf maar heeft toevallig iets van haar vader en van haar moeder.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thijs Römer (@thijsromer)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story| Beeld: Brunopress