Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Thierry Baudet is in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Davide

Thierry Baudet is in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Davide

Thierry Baudet is in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Davide

Afgelopen donderdag zijn Thierry Baudet (38) en verloofde Davide Heijmans in het huwelijk getreden. Het nieuwtje werd snel door Shownieuws opgepakt en ook op Twitter komen er steeds meer foto’s openbaar. Door de pandemie is de bruiloft al een keer uitgesteld. Het koppel was namelijk eerst van plan om vorig jaar zomer te trouwen.

Thierry Baudet is getrouwd

De twee ontmoette elkaar tijdens een congres in 2016. Op het congres moest Thierry Baudet spreken over de toenmalige gekozen president van de Verenigde Staten Donald Trump. Op dat moment was Davide fotograaf. Eerder vertelde de politicus al openhartig over zijn gevoel naar Davide toe.  “Na die drie of vier nachten heb ik het uitgemaakt met het meisje waar ik toen mee was.” Al was de interesse niet wederzijds. “Davide had nog helemaal geen zin in mij. Dus toen heb ik anderhalf jaar op haar moeten wachten.”

De tekst gaat verder onder de post.

Samenwonen

Niet lang na het relatie- en verlovingsbericht van Thierry en Davide kon Story een tijdje terug bekendmaken dat de twee samenwoonden in het piepkleine appartement van de politicus in Amsterdam. Intussen is er een hoop veranderd in het leven van de twee. Waar Thierry zich na het imploderen van zijn ooit beloftevolle politieke partij recentelijk vooral heeft ontpopt tot corona-ontkenner, heeft Davide haar studie Psychologie inmiddels afgerond. Maar in plaats van een baan te zoeken in dat vak, kiest Davide ervoor als professioneel fotograaf aan de slag te gaan. En niet zomaar een…

Lees ook
Erica Meiland zou ‘haat zaaien’: ‘Gevaarlijker dan Thierry Baudet’

Erotische fotoshoots

Heijmans fotografeert onder meer zwangere vrouwen en naaktmodellen. Op de site is te zien dat een zwangerschapssessie voor maximaal 60 minuten 495 euro kost. Kies je voor naaktfotografie dan ben je 395 euro kwijt. Deze shoot duurt maximaal 45 minuten. Mocht je dit willen, dan is een telefonische kennismaking voor Davide een vereiste.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress